2777
2789

الان توى ١٤ هفته هستم كى اين تكرر ادرار كم ميشه؟ ميدونم آخراى باردارى دوباره هست ولى شنيدم وسطاى باردارى كم ميشه، پس كى كم ميشه خواااااااابم مياد اين موضوع نميذاره😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخییی به سلامتی. انشاالله نی نیت سالمو به وقتش دنیا بیاد.

دیگه پنج شیش ماهگی بهتر میشه دوباره اخراش شروع میشه اونم بعلاوه سنگینی و بدخوابی و تکونای بچه!😇

همینه دیگه عزیزم،از الان بدن ادم اماده میشه واسه اینکه در طول شب چنندین بار بلند شه و دوباره بخوابه 😉

ولی به همه سختیاش میارزه خیلی شیرینه.......

اخییی به سلامتی. انشاالله نی نیت سالمو به وقتش دنیا بیاد. دیگه پنج شیش ماهگی بهتر میشه دوباره اخراش ...

مرسى عزيز دلم، سلامت باشين، خوب خدا رو شكر پس يه مرخصى يكى دوماهه اين وسط داريم😉

والا من الان ۵ ماهم هنوز نیم ساعت یبار باید برم

😭😭😭😭😭نكنه منم تا آخرش اينطورى بشم بخدا ديگه پام نميكشه تا دسشويى خسته شدم، آب ميخوره بهم حالم بد ميشه

😭😭😭😭😭نكنه منم تا آخرش اينطورى بشم بخدا ديگه پام نميكشه تا دسشويى خسته شدم، آب ميخوره بهم حالم ب ...

نهه غصه نخور انشالا بهتر میشه بزودی میفهمم چی میگی

چایی اگه میتونی نخور یا کم و کمرنگ بخور هم برای تکرر ادرارت بهتره هم سوزش معده نمیگیری

منکه از اول تا اخرش همین مشکلو داشتم چندروز بعد زایمان یه بار ۶ساعت نرفتم دستشویی انقدر خوشحال شدم باورم نمیشد تموم شده باشه  

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......
منکه از اول تا اخرش همین مشکلو داشتم چندروز بعد زایمان یه بار ۶ساعت نرفتم دستشویی انقدر خوشحال شدم ب ...

😂 دقیقااا ادم فکر میکنه حالتای بارداری تا اخر روش میمونه دیگه منکه افسردگی گرفته بودم بسکه از ویار شدید هیچی نمیتونستم بخورم