2777
2789

من با یکی دوس شدم بخاطرش کلا خودمو تغییر دادم ینی قبلا بخاطر لجبازی پسرا رو اذیت میکردم ایسگاشون میکردم حتی اشکشونم درمیاوردم ولی کلا خوب شدم چون دوسش دارم 

این بخاطر اینک رل قبلیم سر راهم نیاد برام چن نفرو گذاشته بود سرکوچه ک مراقبم باشن حدود دوماه پیش 

بعد ی هفته پیش گف اینکارو کرده 

الان دیروز بم گف ک خیلی وقته پیش پسره رو پیدا کرده تهدید کرده ک طرفم نیاد و اونم رفته دیگ

بعد فک کردم ک اون ادمارو برای محافظت از من دربرابر اون نزاشته چون وقتی پسره رو تهدید کرده قبل از جریان ادم گذاشتن برا من بوده 

چیزی بش نگفتم اما امشب ت ویدیو کال ع دهنش پرید ک ی گوشی دیگ هم داره حالا شوخی یا دروغ گفته نمیدونم ولی خیلی دوسش دارم اونم دوسم داره خونواده هامونم خودش درجریان گذاشته میخوام کمکم کنین یکم فکرمو مرتب کنم ک چیکا کنم دقیقا اگ واقعا داره کاری میکنه یا بم شک داره چرا خونوادمو درجریان گذاشته چرا گفته ک منو میخواد 

روزه شک دار نگیر خانوم. این الان اینجوره ممکنه زنش بشی کلا بخواد اذیتت کنه. هی حرصت بده.

چون بعضیا بیمارن و از آزار دیگران لذت میبرن.

قصدم توهین نیستا، خواستم روشنتون کنم

تا خدا هست...ناامیدی چرا؟😍🍁😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزه شک دار نگیر خانوم. این الان اینجوره ممکنه زنش بشی کلا بخواد اذیتت کنه. هی حرصت بده. چون بعضیا ...

اینم حرفیه خودم میدونم ولی از ی طرف دوسش دارم ضعف من حسیه ک بش دارم ینی ناراحتم میشه من بغض میکنم اما از ی طرفم اینکاراش

نمیدونم گیجم

اینم حرفیه خودم میدونم ولی از ی طرف دوسش دارم ضعف من حسیه ک بش دارم ینی ناراحتم میشه من بغض میکنم ام ...

زود تصمیم نگیر، بزا یک مدتی بگذره، زندگی شوخی بردار نیس

تا خدا هست...ناامیدی چرا؟😍🍁😍
من ۱۹ اون ۲۳

بچه س پسرهـ.واسه ازدواجش زوده..پخته نیست..خودتم خیلی وقت داری فعلا عجله نکن باهم باشین بهتر بشناسیش فردای زندگی پشیمون نشی خدای نکرده..ی پسر23ساله خیلی راهها رو نرفته خیلی کارارو نکرده و دیدم ک میگم این سن ازدواج واس پسربعدش پشیمونی هستش

میشه واسه موافقت پدرم باازدواجم صلوات بفرستید امسال قبل99به عشقم برسم بعد ازهشت سال.. الهی آمین
بچه س پسرهـ.واسه ازدواجش زوده..پخته نیست..خودتم خیلی وقت داری فعلا عجله نکن باهم باشین بهتر بشناسیش ...

میدونم ولی خونوادم میگن نسبت ب سنش خیلی میفهمه خودشم میگ ک چشش سیره چون پدرش فوت شده اینم بچه اخر بوده خودش خونه داشته خودش کار کرده میدونی چ میگم واس اونه ک گیج شدم ک اینی ک اینجوری بوده دیگ ع همه سیره واقعا ممکنه همچین کاری کنه از ی طرفم میگم پسره دیگ

میدونم ولی خونوادم میگن نسبت ب سنش خیلی میفهمه خودشم میگ ک چشش سیره چون پدرش فوت شده اینم بچه اخر بو ...

دوستم با ی پسز23عقد کرده چندماهه حالا هرروز دعوا دارن پسره همش در حال خیانت هستش و چت با دخترا 

تازه اینا یک سال با هم رفیق بودن اون یکسال رفاقت چیزی ازش ندیده بود..سن ازدواج واسه پسر 28خوبه دختر هم 24اینا

میشه واسه موافقت پدرم باازدواجم صلوات بفرستید امسال قبل99به عشقم برسم بعد ازهشت سال.. الهی آمین
بچه بازيا چيه  محافظ گذاشته  خط ديگه داره  واقعا روتون ميشه اين روابط خنده دارتونو ...

گف برا محافظت ع منه چون واقعا ن تنها جایی ک من هستم بلکه همه جای ایران مزاحم و ازار و اذیت ع سمت یسری افراد مریض هس ولی اون ک گف ی گوشی دیگ داره نمیدونم شوخی کرد یا ن با خنده گف ولی شک دارم