بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه عزیزم ۱۰۰ میلیون کجا بود همسرم ۱۵ روز تو بیمارستان خصوصی ۱۵ روز بیمارستان دولتی دولتی روی ۲۰۰ نفرو باید ویزیت کنه که بیمارستان باید بابت اون برفرص متال ۴۰ تومن بده ۱۰ تومنشو بر میداره برا مالیات ۱۰ تومنشو برا فلان جای فلان دست اخر ۱۵تومنشو میدن اونم با تاخیر خصوصی وضعیت بهتره
وای من اصلا خوشم نمیاد از کار خانم هایی که کارت حقوق همسرشونو همیشه پیش خودشون نگه میدارن و شوهرشون هی باید گردن کج کنه پیششون.انگار که زن میره سر کار و مرد هیچ کارس
من خودم ۲ نفر از نزدیکام اینجوری ان.اصلا غرور مرد خورد میشه اینجوری
میشه از ته ته دلتون برای مادر شدنم دعا کنید به دعاتون محتاجم🙏🏻🙏🏻🌹🌹
پول توجیبی...! وسایل و چیزای مورد نیاز خونه رو خودش میگیره...
اهااا،مال من بعضی وقتا یه تومن میده میگه خرج خونه با تو اگه چیزی مون برا شارژ یا ....اگه مونددد
ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،. اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن.. دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!