2777
2789
عنوان

خيلي ترسيدم چيكار كنم؟

250 بازدید | 20 پست

سلام

بچه ها ديشب جاده بوديم يهو ديديم يه چيزي وسط جادس،تا به خودمون بيايم از روش رد شديم،فك كرديم زديم به يكي.بعد ديديم يه سگ بود از قبل مرده بود،بوي وحشتناكي ميداد

حالا از ديشب همش استرس دارم،از تنهايي،ميتةسم.حالم خوب نيس

شوهرمم همينطور

چيكار كنم خوب شه حالم؟نفس به زور ميكشم

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕  هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ ☺️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توراخدا برو یه دعا کن حتمن حتمن حتمن حتمن 

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

دردا که این معما شرح و بیان ندارد... #حافظ
توراخدا برو یه دعا کن حتمن حتمن حتمن حتمن 

يعني چي

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕  هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ ☺️

صدقه بذارید کنار

گذاشتم

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 ...

منظورم اینه بره پیش دعا کن فال گیرمنظورمو فعمیدی

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏
عزیزم مقصر نبودید که این چیزا هم به وفور متاسفانه تو جادهها رخ میده

اره،ولي اون استرس و شوكي اومد بهمون وحشتناك بود

منظورم اینه بره پیش دعا کن فال گیرمنظورمو فعمیدی

اره منظورتو فهمیدم.

چرا باید بره پیش دعانویس؟!

به خاطر اینکه تو جاده یه سگ مرده دیدن و حواسشون نبوده ؟😐

لطفا از این توصیه ها به کسی نکن

دردا که این معما شرح و بیان ندارد... #حافظ
هوف  دس بر نمیدارین از این حرفت همیشه هم شبا میگین این چیزا رو فکر دیگران هم باشید بنویسی ...

مگه چي گفتم؟معذرت اگه باعث ناراحتيتون شدم