2777
2789
عنوان

غربالگری مرحله اول

103 بازدید | 14 پست

سلام مامانای مهربون من امروز یازده هفته تموم کردم بنظرتون دو سه روز دیگه برم از و سونوی غربالگری زود نیست ؟ و سوال دیگه م اینه که دو روزه دو طرف ب**سنم و کمرم قسمت نخاعم  درد میکنه و دردشو میده دو طرف ب**سنم حالت سوزن سوزن میشه دوست دارم محکم ماساژش بدم بنظرتون خطرناکه؟ از استرس فقط گریه میکنم توروووووخدا کمک کنید 

سوال اولت اینکه بله زود برو سونو چون منم با حساب خودم ۱۱ هفته و ۵ روزم بود ولی سونو گفت ۱۲ هفته و ۵ روز به خاطر همین آزمایش خونم یکم دیر شد 

سوال دوم رو نمیدونم 

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محکم ماساژ نده اروم بده یا حوله گرم بزار

ازمایشهم زمان خوبیه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
اره منم شبی یه شیاف استفاده میکنم از هفته ی ششم  قبلا روزی دوتا بود الان روزی یه دونه

مخصوصا شیاف ایرانی بدترش میکنه. خود استراحت مطلق بودنم دردشو زیاد میکنه. هماتوم داشتید؟

مخصوصا شیاف ایرانی بدترش میکنه. خود استراحت مطلق بودنم دردشو زیاد میکنه. هماتوم داشتید؟

اره همون هفته ی شش که سونو دادم هنوز نرفتم برای چکاپ... هرچی گشتم ایرانیش فقط پیدا میشد گفتن خارجیش نیست 

اره همون هفته ی شش که سونو دادم هنوز نرفتم برای چکاپ... هرچی گشتم ایرانیش فقط پیدا میشد گفتن خارجیش ...

منم همون موقع ها فهمیدم برای من 10 میل بود استراحت مطلق بودم تو غربالگری گفت جذب شده