2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاید

211 بازدید | 15 پست

زنداداشم فردا عمل دیسک کمر داره براش پلاتین میذارن وضعیت کمرش خیلی خرابه خواهشا هرکس تاپیک خوند برای سلامتیش ۵ تا صلوات بفرسته ان شاءالله به حق آبروی حضرت زهرا سلام الله علیها حاجت روا بشید 🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دیسک کمر دارم اوضاع کمرم داغونه،دکتر گفته باید عمل کنم و پیچ و پلاک کنم ولی میترسم از ترسم چند س ...

زودتر برو اگه دیر اقدام کنی کنترل ادرار و مدفوع از دست میدی و دور از جون وخیم تر بشه فلج میکنه 

زودتر برو اگه دیر اقدام کنی کنترل ادرار و مدفوع از دست میدی و دور از جون وخیم تر بشه فلج میکنه 

بله خودم میدونم ولی دکترم گفت تا میتونی مراعات کن و عمل نکن مراعات هم یعنی استراحت مطلق که غیر ممکنه با ی بچه ۴ ساله 

بله خودم میدونم ولی دکترم گفت تا میتونی مراعات کن و عمل نکن مراعات هم یعنی استراحت مطلق که غیر ممکنه ...

نمیشه اصلا جدای از بچه کار خونه و بعدشم آدم بخواد نخواد تکون میخوره استخوان بدتر میشه ان شاءالله خوب میشی کلسیم و لبنیات بخور حواست به خودت باشه هیچکس دلسوز آدم نیست 

فرستادم

شکر خدا که نام علی در اذان ماست ما شیعه ایم و عشق علی هم از آن ماست★ذکر علی عبادت مختص شیعه است این اسم اعظم است که ورد زبان ماست★با هر نفس علی شده ذکر لبم مدام این "یاعلی" همیشه رفیق لبان ماست★از "یاعلی" زبان و دهان خسته کی شود؟ اصلا زبان برای همین در دهان ماست★دنیا و آخرت به خدا نیست جز علی بغض علی جهنم و حبش جنان ماست★ما را گمان کنم ز علی آفریده اند عشقش سرشته در گل ما، بند جان ماست★ما شیعه زاده ایم، خدا را هزار شکر این شیعه زادگی شرف خاندان ماست★ما عاشق علی شده ایم و بدون شک این هم ز پاکدامنی مادران ماست★ما را چکار غیر علی را؟ فقط علی آری علی علی به خدا آب و نان ماست★پیرم که سایه اش همه دم مستدام گفت عشق علی همیشه و هر جا نشان ماست ❤❤❤فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤❤❤