2777
2789

سلام فردا ۴۰ هفتم پر میشه حالم یه جوریه انگار حالت تهوع دارم احساس میکنم فشارمم پایینه شکمم سفت میشه 

عضو گروه بنفش💜 شروع از تاریخ :۱۴۰۲/۱/۱۳ قد:۱۶۳  وزن شروع:۸۴.۷۰۰🤦‍♀️ وزن هدف اصلی:۶۳🙋‍♀️وزن هدف فعلی:۸۰🔓۷۶🔓۷۲🔓۶۸🔓۶۳🔒💃

شکمت سفت میشه از علائم به حساب میاد ولی بقیه رو نمیدونم

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سر گیجه داشتم ولی تهوع نه

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
انقباض یکی از علایم زایمانه برو بیمارستان یه نوار بگیر یه معاینه بشو تا از وضعیتت باخبر بشی

دیروز رفتم گفتن حدود ۲ فینگر بازی الان بیشتر این حالم اذیتم میکنه یه جوریه

عضو گروه بنفش💜 شروع از تاریخ :۱۴۰۲/۱/۱۳ قد:۱۶۳  وزن شروع:۸۴.۷۰۰🤦‍♀️ وزن هدف اصلی:۶۳🙋‍♀️وزن هدف فعلی:۸۰🔓۷۶🔓۷۲🔓۶۸🔓۶۳🔒💃

اولا شما باید بری بیمارستان

ثانیا درد زیر دل و سفت شدن سر دلت بالای شکم از علائمه

اگه انقباض حس میکنی باید بت بگم اره زایمانه

خنده بر لب میزنم تا کَس نداند راز مَن...وَرنه این دنیا که مادیدیم خندیدن نداشت...
اولا شما باید بری بیمارستان ثانیا درد زیر دل و سفت شدن سر دلت بالای شکم از علائمه اگه انقباض حس می ...

انقباض اره انگار دارم یکم 

اگه شکمت سفت میشه ول میکنه از علائم درد زایمانه...اول فاصله ها زیاده...بعدشروع میکنه به تندشدن...اگه ...

نمیدونم یه خورده انگار منظم نیس باز دارم وقت میگیرم

انقباض اره انگار دارم یکم 

خوشششش بحالت پ برو بیمارستان احتمالا بازم ی حرکتی کرده باز تر شده برو ی چکابیت کنه

اگه هم ن میتونی راه بری دوش حمام اب گرم بگیری و رابطه برا ب دنیا اومدن چون من نگرانم ی وقت خدایی نکرده مکنیوم دفع کنه

خنده بر لب میزنم تا کَس نداند راز مَن...وَرنه این دنیا که مادیدیم خندیدن نداشت...
دیروز رفتم گفتن حدود ۲ فینگر بازی الان بیشتر این حالم اذیتم میکنه یه جوریه

بعضیا سر زایمان تهوع و استفراغ پیدا میکنن البته من نداشتم ولی ماما گفته بود که نشونه پیشرفت مراحل زایمانه

خوشششش بحالت پ برو بیمارستان احتمالا بازم ی حرکتی کرده باز تر شده برو ی چکابیت کنه اگه هم ن میتونی ...

اگه دفع کنه چه علایمی داره بفهمم

بعضیا سر زایمان تهوع و استفراغ پیدا میکنن البته من نداشتم ولی ماما گفته بود که نشونه پیشرفت مراحل زا ...

ای وای استرس گرفتم

خوشششش بحالت پ برو بیمارستان احتمالا بازم ی حرکتی کرده باز تر شده برو ی چکابیت کنه اگه هم ن میتونی ...

رابطه تو این شرایط؟ نه بابا میگن ماه آخر اصلا رابطه نداشته باشین

اگه دفع کنه چه علایمی داره بفهمم

با سنو مشخص میشه اما نمیخوام بترسونمت از هفته سی و هشت احتمالش هست پس سریع بیمارستان برو انشالله ک فردا با عکس نی نی بیای سایت سالم و صحیح و سلامت 😍😍😍❤️❤️❤️