2777
2789

سلام. 

باردارم. دو هفته به زمان زایمان طبیعی ام کنکور دکترا دارم. 

چکار کنم؟ برای بچه ام خطر نداره؟ الان جنین ام سالمه. حال خودم هم خوبه. شاغلم. سر کار می روم. بچه اولم است. یعنی واقعا توی نه ماهگی با اون وضعیت میشه رفت سر جلسه کنکور؟

اگر بخواهم سزارین کنم دو هفته می افتد جلوتر که تقریبا کنکور و زایمانم همزمان میشه. چکار کنم؟

امپراطوری خود را بساز. دست از تلاش برندار تا زمانی که شاه زندگی خود شوی. ### تو به این دنیا نیامده ای که یک آدم متوسط باشی. بجنگ برای بهترین خودت بودن### اگر بهت گفتند: غیر ممکنه. یادت باشه که برای اونا غیر ممکنه نه تو. 

الان چند هفته ای؟

باید ببینی چی پیش میاد

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یهو از استرس کنکور  سر امتحان  نزایی😐

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

فک نمیکنم ی کنکور دادن انقد تاثیر داشته باشه

من ک تا 10 روز قبل زایمانم باید سر کار برم

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

نه بایا کنکور چ کاری ب بچه داره.اگ برا استرسش میگی ک ماها در طول بارداری اینقدر استرس و نگرانی داریم ک اگ بخواد چیزی بشه میشه

خدایا.خودت کیانم رو صحیح و سالم بهم برسون😍

ممنونم بابت همه نظرات خوبتون. 

امپراطوری خود را بساز. دست از تلاش برندار تا زمانی که شاه زندگی خود شوی. ### تو به این دنیا نیامده ای که یک آدم متوسط باشی. بجنگ برای بهترین خودت بودن### اگر بهت گفتند: غیر ممکنه. یادت باشه که برای اونا غیر ممکنه نه تو. 

نه عزیزم هیچ ضرری نداره برو با خیال راحت کنکورت بده...من اینقدر استرس تو بارداری داشتم شکر خدا چیزی نمیشه ...

کسانی که می رقصند.....دیوانه به نظر می آیند.....!!!نزد کسانی که موسیقی را نمی شنوند...!!!