میخامبدونم خوندن رشته حسابداری توی انسانی راحتره یا فنی حرفه ای. میگن اگه از فنی برم ۲ ساله تموم میشه و بدون کنکور وارد دانشگاه میشم.ولی انسانی ۳ ساله طول می کشه و کنکور هم داره. به نظرتون چیکار کنم؟
انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞... پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را.... میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞... پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را.... میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋
الان باید سال دوم باشین درسته؟رفتین رشته ی حسابداری؟
سلام بنده سال دوم رشته ی انسانی هستم اگر خدا بخواهد تربیت معلمی. اما اگر بخواهید رشته ی حسابداری بخونید از راه فنی حرفه ای چون عملی تر کار میکنند میتواند گزینه ی خوبی باشد و بسته به شرایط بازار کار مناسبی داشته باشد.