2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موهامو بلند کنم نمیگن مگه سرطان مو داری

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

همینکه دختریم ته مزایاست دیگه چی بگیم؟ همزمان چندکارو میتونیم انجام بدیم فکرمون گستردست و همزمان چند فکرو باهم میتونیم انجام بدیم و یک بعدی نیستیم 

میتونیم پناه یک مرد و انسانهای دیگه باشیم در حالیکه مادریم و توی بدنمون انسانی رو پرورش میدیم یا دادیم

صبرمون به نسبت مردها بیشتره و تحمل دردمون بیشتر که نشون دهنده قوی بودن یک انسان 

هم میتونیم منطقی باشیم هم بی نهایت عاشق

زن بودن نعمت بزرگیه و من خوشحالم زن هستم 

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
من همه چیز دختر بودن رو دوست دارم به جززززززززز  پریود شدن 😓😓😓

زایمان طبیعی چطور ؟!😕 دومین پدیده ی دردناکی که یک انسان میتونه تجربه کنه🤕 

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

دختر یعنی اینکه اجازه دارم قشنگ باشم و قشنگ بپوشم قشنگ عطر بزنم قشنگ دلبری کنم برای پدرم وبعد برای همسرم

دختر یعنی اینکه من تمام خدمات ارایشگاه رو اجازه دارم برم انجام بدم.

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم