2777
2789

لطف میکنید نظرتون رو راجع به این دوتا ماشین بگین...ممنون میشم🌹

یا اگه ماشین بهتری تو این تیپ ماشین های چینی اگه استفاده کردین خودتون یا اقوامتون و راضی هستین معرفی کنید...

و خدایی که به شدت کافیست…🌿

ما جیلی داشتیم دو مدل 

هم امگرند هفت هم جی سی ۶

اگه برای داخل شهر بخوای عالیه و آپشنای خوبی نسبت به ماشینای هم قیمت مثل ۲۰۷داره 

ولی برای بیرون شهر اصلا خوب نیست و صدا میوفته تو جاده های پیچ پیچی اینا

ما اچ‌کسی داریم 

واقعا خوبه باهاش مسافرتم رفتیم انکار ن انکار ک تو ماشینی انقدر راحته جا داره 

خداروشگر تا حالا ک خوب بوده فقط واسه مسافرت جاهای دور بیتشر استفاده اش میکنیم برای راه های نزدیک ی پراید داریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما جیلی داشتیم دو مدل  هم امگرند هفت هم جی سی ۶ اگه برای داخل شهر بخوای عالیه و آپشنای خوبی ن ...

آره همسرم هم همینو میگه...میگه ماشین های چینی این مولین...😥

ما اچ‌کسی داریم  واقعا خوبه باهاش مسافرتم رفتیم انکار ن انکار ک تو ماشینی انقدر راحته جا داره& ...

ممنون...منم خودم خیلی اچ سی دوست دارم...پس مشکلی نداشتین تو خارج از شهر؟؟چند وقته خریدین عزیزم؟؟