بعد از سزارینم موهای پر و خوشگل ریخت،الان از اون همه مو یه کله کچل مونده،بخدا خیلـــی کم شده موهام وقتی میبندمشون میشه مثل دم موش،جلوی سرمم که دیگه داغونه،آزمایش دادم پارسال فقط کمبود ویتامین دی داشتم،از همون موقع مرتب دارم مصرف میکنم،انواع ماسکا و روغنارو هم دارم کیزنم،میخ ام تا عید دیگه در بیان،خیلی حسرت میخورم
کاش میشد همچو آواز خوش یک دوره گرد.....زندگی را بار دیگر دوره کرد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم حنا و سدر قاطی کن یه عدد تخم مرغ بومی زرده ش رو فقط یا کامل فرق نداره با چند قطره لیمو ترش طبیعی داخلش بچکون بزن ب موهات در هفته سه بار انجام بده داخل شامپوت هم میتونی سدر بریزی خوبه موهاتو محکم شونه نکن وقتی خیسه شونه نزن با حوله و سشوار خشک نکن بزار عادی خشک بشه روغن بادام تلخ بزن ب ریشه موهاتو ماساژ بده
بعد زایمان و شیردهی طبیعیه مولتی ویتامین وآهن و تغذیه ی خوب فراموش نشه..اگه خیلی ناراحتت میکنه میتونی تاخوب شدنش ازاکستنشن استفاده کنی
همیشه اولین تجربه ها یا خیلی تلخ هستند یا خیلی شیرین بعد از آن اولین ها همه چیز به مرور عادی میشود شاید بزرگترین موهبتی که خداوند به انسان داشته همین قصه ی تلخ عادت است...💔