2777
2789

سلام .خانوما من و همسرم ۱۲ ساله ازدواج کردیم الان مدتیه که اخلاقا و رفتارهای خاصی پیدا کرده .مثلا خیلی افسرده س و تو خودشه .امروز بهم گفت که به خودکشی فکر میکنه و نسبت به من و بچه ها بی تفاوته و هیچی خوشحالش نمیکنه.باهمه دعوا داره و کلی هم گریه کرد.حالا من نمیدونم ببرمش پیش روانشناس یا روانپزشک؟؟؟؟کدومش بهتره براش؟؟؟

من عاشقت شدم.یه عشق زمینی .عشق ادمیزاد به ادمیزاد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول برو پیش رولنپزشک اگه نیار به دارو نباشه و خودش لازم بدونه ارجاع میده به روان شناس برای مشاوره چ ...

۳۸ سالشه

روانشناس

خواهر من سر ی مساله ای رفت پیش روان پزشک

داروهایی ک بهش داد باعث شد تشنج بگیره

کسی دلش ب حال ما نسوخته. مثل نقل و نبات قرص میدن و عوارضش براشون مهم نیست 

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
روانشناس خواهر من سر ی مساله ای رفت پیش روان پزشک داروهایی ک بهش داد باعث شد تشنج بگیره کسی دلش ب ...

اتفاقا شوهرم درمورد مصرف قرص مقاومت میکنه و میگه من زود اعتیاد پیدا میکنم بهشون.ولی واقعا موندم

۳۸ سالشه

من به شخصه به طب سنتی هم اعتقاد دارم برای درمان این مسایل

البته منظورم متخصص طب سنتی معتبرهست 

نه دکترعلفی

این علائمی ک گفتید نشونه ی غلبه ی سودا هست باتوجه به فصل پاییز ک توش هستیم و پاییز هم فصل سوداست احتمال زیاد ایشون دچار غلبه ی سودا شدن

اگر تهران هستین ک برین پیش دکتر سید مهدی میرغضنفری

اگرهم شهرهای دیگه توی سایت انجمن طب سنتی tim.ir

میتونید متخصص طب سنتی معتبر شهرتون رو پیداکنید

اتفاقا شوهرم درمورد مصرف قرص مقاومت میکنه و میگه من زود اعتیاد پیدا میکنم بهشون.ولی واقعا موندم

به هرحال چاره ای نیست دیگه

باید قبول کنیم ک بیماری های روانی هم مثل یه سرماخوردگی ساده نیاز به دارو داره و باید به پزشک اعتماد کنیم

حالا مثالی ک این دوستمون زدن یک درهزار ممکنه پیش بیاد قرار نیست ک همه ی دکترا نتیجه ی کارشون این بشه

من به شخصه به طب سنتی هم اعتقاد دارم برای درمان این مسایل البته منظورم متخصص طب سنتی معتبرهست  ...

تهرانم عزیزم و به طب سنتی اعتقاد دارم ولی نمیدونم چرا فکر میکنم اوضاعش خرابتر از این حرفاست

تهرانم عزیزم و به طب سنتی اعتقاد دارم ولی نمیدونم چرا فکر میکنم اوضاعش خرابتر از این حرفاست

نه واقعا این طوری نیست

بایه پاکسازی ساده ی بدن از سودا مطمئن باش ک مشکلشون حل میشه

من خودم همینطوریم توپاییز به شدت علائم غلبه ی سودام تشدید میشه 

اگزما میگیرم عضله های پام میگیره افسردگی میگیرم گریه میکنم ولی بایه کم مراعات غذایی و تموم شدن پاییز خوب میشم

شمام تا میتونی بهش گرمی بده مخصوصا چیزای گرم و تر

ارده شیره عالیه براشون

میتونین سرکنگبین هم درست کنین اونم عالیه

دوواحد عسل دوواحد عرق نعنا یک واحد سرگه طبیعی انگور

سرکه و عرق نعنارو بذارین رو گاز وقتی جوش اوند دوتاقل ک زد خاموش کنین سرد ک شد عسل رو اضافه کنین و مخلوط کنین

داخل یخجال نگهداری کنین

هرشب قبل ازخواب یک سوم لیوان ازین شربت و بقیه رو اب بریزن 

حداقل سه ماه بخورن

واقعا موثره

البته اگه شدید باشه به درمان های دیگه هم نیاز داره

به نظرم اول پیش دکترمیرغضنفری بزین اگه نتیجه نگرفتین بعد برین پیش روانپزشک

نه واقعا این طوری نیست بایه پاکسازی ساده ی بدن از سودا مطمئن باش ک مشکلشون حل میشه من خودم همینطور ...

چشم حتما امتحان میکنم ممنونم از شما.