2777
2789
عنوان

فردا شب عروسی دعوتم خوشتیپ خانما +عکس لباسم+روسری چی بپوشم بش بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1717 بازدید | 73 پست

بایه شال سفید حریر اگه داشته باشی عالی میشه👌👌👌

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بااین صورتی رنگ سفید یا طوسی کمرنگ یا به عبارتی روشن قشنگ میشه

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
به کت شلوارصورتی روسری سرمه ای میاد

کت وشلوار صورتی کیف و کفشم  سورمه ایی فقط روسری موندم تا پست گذاشتم عکسو گذاشتم پست بعد ولی خیلی دیر لود شد ببینش بگید چه روسریی

تو تاپیکی که استارتر ناراحته، نخندیم🙏

بچها کت وشلوا صورتی و کیف وکفشم سورمه ایی روسری چه رنگی باشه چون دورنگ استفاده کردم تو تیپم رنگ سوم میشه عروسی مختلط نیست ولی داماد میاد دیگه و اینکه جلو تالار هم آقا هست 

تو تاپیکی که استارتر ناراحته، نخندیم🙏
کت وشلوار صورتی کیف و کفشم  سورمه ایی فقط روسری موندم تا پست گداشتم عکسو گذاشتم پست بعد ولی خیل ...

من دیدم یکی کت شلوارسرمه ای داش باکروات صورتی خیلی شیک شده بوداگه جای شمابودم یه روسری شیک. سورمه ای یاطوسی می خریدم