2777
2789
عنوان

رسومات عجیب و باحال

357 بازدید | 31 پست

خانوما بیاین از رسم و رسومات عجیب توبگین تابارسم ورسوم  هم دیگه اشنابشیم

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رسمای عجیب غریب زیادی دیدم ولی یدونه جاری دارم از روستا اومده بنده خدا خیلی مظلومم هست به حدی رسمای عجیب دارن که ادم شاخ در میاره باباش هفته قبل روز دوشنبه فوت شده میگه هرهفته علاوه بر پنجشنبه ها روز دوشبه هم باید مجلس بگیریم و خیرات بدیم تا چهلمش

تکلیفم مانند کبریت های خیس هیچگاه روشن نمیشود

واسه ما،موقعی که عروس وداماد بعد عروسی وارد خونه میشن عروس قبل ازوارد شدن باید زیر پاش یه نعلبکی بشکنه😐😐😐😐 مثلا شگون داره وباعث کورشدن چشم حسود میشه😶😶😶😶

خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑
ما هیچی رسم عجیب نداریم  ولی توی کردها برام عجیب بود که بجای آرامش دادن به صاحب عزا فقط جیغ می ...

خخخخ من این رو توی کورمانج ها دیدم.... 

نوحه میخوندن به نوبت راجع به فوت شده ... از خوبی هاش می گفتن 

خب الان فکر کردم دیدم طبعا رسم خودمون به نظر خودمون عجیب نمیاد که 😂

ما توی عروسی یه عالمه بشقاب چینی میدیم دست یه آدمی که به خنده و سبک دستی و این چیزا معروفه 

غالبا آقا یا پسر جوان 

با یکی دونه دومه میزنه همه رو میشکونه

به نیت  اینکه اینا آخرین شکستنی های زندگی عروس و داماد باشه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

قديما شهر ما رسم بود مادر عروس تو جهازبرى و عروسى نبايد حضور ميداشت

يا اينكه عقدنامه بايد تا اخر عمر مادر عروس دست اون باشه

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
خخخخ من این رو توی کورمانج ها دیدم....  نوحه میخوندن به نوبت راجع به فوت شده ... از خوبی هاش م ...

نوحه خوندن فرق داره با اون صدای وحشتناک همگانی وی وی 

زبون من بند اومده بود

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

واسه ما،موقعی که عروس وداماد بعد عروسی وارد خونه میشن عروس قبل ازوارد شدن باید زیر پاش یه نعلبکی بشک ...

ما تخم مرغ ميذاريم جلو پاى عروس داماد از روش رد شن بشكنه كه چشم نخورن

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

تو شهر ما یه رسم هست من جای دیگه ندیدم.

بعد از اینکه خانواده عروس جواب مثبت دادن به آقا دوماد فرداش خانواده داماد به  همراه حلقه و چند تا کادویی دیگه برای خانواده عروس شیرمیبرن.  بستگی داره بعضیا مثلا چهل کیلو یا بیشتر و یا کمتر...خانواده عروس هم اون شیر رو بسته بندی میکنن و قسمت بندی و برای دوستا و آشناها میبرند...و اینطوری نامزدی دخترشون رو اعلام میکنن...

تازگی ها رسم شده برا آسونی کار ماست میبرن تو ظرفای نیم کیلویی مثلا😁😁😁

ا