2777
2789
عنوان

خیلی چرته نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 82 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عاقا من عکستو ندیدم

وزن فعلی۹۹😭هدف اول ۸۰هدف دوم ۷۵ هدف سوم ۵۵دعا کنید بتونم اخه خیلی شکموام😂ما   هی میگیم نره شوهر میگه بدوش.باوا سخته رژیم😭ارادم ضعیفه اما باید بتونم 😎😍میتونم خدایا کمکم کن خسته شدم.روغنم گرون شد برنج ک ازقبل گرون شده بود قندو بقیم گرون اگه به این روال پیش بریم دیگه احتیاج نیس رژیم بگیریم از گرسنگی خودمون لاغر میشیم  والا.ترامپ ک تحریمارو بدتر میکنه فک نمیکنه من باس بااین همه اشتها چکار کنم خدا خیرش نده.    ودر اخر خدایا شکرت بخاطر همه چیزای ک بهم دادی و ازم گرفتی و چیزایی ک قراره بعدا بهم بدی بووس خدایا خیلی عاشقتم .خدایا ظهور اقامونو برسون 😘همه مریضارو شفا بده.مارا از اسارت رها کن همه ما اسیریم.😘😘.مواظب خانوادم باش .مواظب پدرو مادرم باش.مواظب برادرام و خواهرام باش تا از گرفتاریاشون رها بشن خدایا اگه تو بخوای میشه فقط تو بخا الهی فداتشم.خدایا مواظب بچهام و شوهر مهربونم باش.

الان که دیگه خیلی عروسو غلیظ آراریش نمیکنن نگران نباش اکثرا حالت گریم داره والا ما امسال چند تا عروسی رفتیم اونایی که خیلی حساس بودنو هی ارایشگاه عوض کرده بودند کمتر زیبا شده بودن ولی یکیشون که اتفاقا از همه در حالت عادی زشتر بود اصلا سخت حساس نبود خیلی قشنگ شده بود 

وقتی میخاستم عضو شم هر اسمی میزدم قبول نمیکرد دخترمم شدیدا مریض بود و بدنش عفونت کرده بود منم  حرصم گرفت این اسمو گذاشتم منتظر بودم دوباره قبول نکنه که از شانسم قبول کرد. گفتم بنویسم همه در جریان باشن
میخونم بعد عروسی ادامه میدم دانشگاه نمیرم فقط دیپلم گلم 

چرا خب؟با شوهرت صحبت کن حتما دانشگاه برو ادامه تحصیل بده سعی کن سرکار بری.زود بچه دار نشی خودتو اسیر کنی.

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
شوخي ميكني🙄

بحدا . بعد لباس عروس خواهرشوهر پوفی هم بود خیلی گند بود از وسط مهمونا میرف میومد . با دوماد میرقصید من بچه بودم ولی مامانم میگ عروس سر همین خواهرشوهر و حسادتاش و مسخره بازیاش اخر طلاق گرفت . فقط یادم عروس تور داشت خواهرشو نداشت . خواعرشوهر ی شینیونیم کرده بودا انگاری واقعا عروسیشه . تو کوچه هم ی مانتو از روری لباس عروس میپوشید و میگشت چقدم خیال خوشتیپ بودن میکرد

😍20/4/99بود که بی بی چک زدم و مثبت شد😍.     ♥♥خداجونم مراقب کوچولوی توی دلم باش ♥♥❤خدایا مرسی که آرزوهامو دونه دونه براورد میکنی❤
مگه مهمه!!!؟ لباس عروسم بپوشن تاجم بذارن اصلاخودشونوخفه کنن به شماربطی نداره شمافقط حواست به خو ...

اره برام مهم نیستن فقط میترسم شوهرم بم بگه زشت شدی میرفتی ارایشگاه خاهرام بهتر بود😢😢 اخه تو عقدم رفتیم پیش ارایشگاه اجیاش خیلی زشتتت شدم اما اون میگف ن خوبی 😫

واااای عروسیه دخترخاله من😂خواهرشوهرش لباسش در حد لباس عروس بود و تاج داشت.لباسش از عروسم قشنگ تر بود.ولی چون کار خزی کرده بود همه مسخرش میکردن

خدایا...! رگ گردنو بیخیال... بغلم کن... دارم میفتم!

من ندیدم عکستو ولی عروس خودش یه چیز دیگه س کسی بقیه رو نمیبینه

افرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دانش
واااای عروسیه دخترخاله من😂خواهرشوهرش لباسش در حد لباس عروس بود و تاج داشت.لباسش از عروسم قشنگ تر بو ...

ایشالله اینا هم مسخره بشن ک دیگ منو مسخره نکنن

ایشالله اینا هم مسخره بشن ک دیگ منو مسخره نکنن

نگران نباش فقط عروس مهمه اون شب.لباس عروسم خییییلی مهمه ی لباس ساده و شیک انتخاب کن

خدایا...! رگ گردنو بیخیال... بغلم کن... دارم میفتم!