2777
2789
عنوان

تولد. نظرسنجی. دعوا. قهر

153 بازدید | 14 پست

دوست جونیا فردا تولد شوهرمه ولی متاسفانع ی دعــــوای شدید داشتیم الان سه روزه قهریم. ولی خب دیشب کمی حرف زدیم کمی. حالا بنظرتون تولد بگیرم؟ میترسم محل نده ضایع بشم. برنامم این بود ی تولد کوچولو سه نفرع بگیرم ولی الان نمیدونم چ کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه شوهرت ادم خوبیه و زندگیتون قشنگه و این دعوا سر یه مسئله ی جدی نبوده اره بگیر ولی خب بستگی داره شوهرت چجور ادمی باشه و دعوا سرچی بوده باشه🤔

ممنون میشم واسه ازدواج خوب برام صلوات بفرستین⁦❤️⁩پروردگارا، همسری مهربان و بچه‌آور و شکرگزار و باغیرت به من عطا کن که اگر به او نیکی کردم شکرگزار باشد، و اگر به او بدی کردم مرا ببخشد، و اگر یاد خدا کردم مرا یاری کند، و اگر خدا را فراموش کردم مرا به یاد خدا بیندازد، و اگر از نزد او خارج شدم (اسرار و اموال و آبروی مرا) حفظ کند، و اگر بر او وارد شدم مرا خوشحال سازد، و اگر او را به کاری امر کردم مرا اطاعت کند، و اگر بر علیه او قسم خوردم (که او کاری را انجام دهد) او (آن کار را انجام داده) و مرا از آن قسم بریء­الذمّه ­کند، و اگر بر او غضب کردم مرا راضی سازد. ای پروردگار صاحب جلال و اکرام، چنین همسری را به من ببخش! پس به درستی که من او را از تو خواسته ‌ام و به من نمی‌رسد مگر آن چیزی که تو منت می‌گذاری و عطا می‌کنی.

نمیدونم اخلاق همسرت چطوره

ولی همسر من لجبازه ، ماهم چند روز قهر بودیم و سالگرد ازدواجمون بود رفتم یه دسته گل و کادو خریدم 

اهمیت نداد ، خیلی بهم برخورد جلو چشم خودش انداختم سطل آشغال ، رفت برش داشت تمیزش کرد

بار اخر بود سال دیگه حتی تولدش هم تبریک نمیگم 

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
اگه شوهرت ادم خوبیه و زندگیتون قشنگه و این دعوا سر یه مسئله ی جدی نبوده اره بگیر ولی خب بستگی داره ش ...

مسئله الکی ولی اوج گرفت شدید. ولی میدونم اگع هم بگیرم ب هیچ کدوممون نمیچسبه. چقدر برا این روز برنامه داشتم. خدا از باعث بانیش نگذره 

هر وقت خواستین قهر کنین قبلش اینارو با همسرتون طی کرده باشین که قوانین قهر باید در هر شرایطی رعایت بشه.

1) حق نداریم به خانواده های هم توهین کنیم.

2) حق نداریم مسایل و مشکلات کهنه رو مطرح کنیم.

تو هر دعوا فقط راجع به همون موضوع بحث میکنیم.

3) شام و ناهار نپختن و شام و ناهار نخوردن نداریم.

همه اعضا مثل حالت عادی باید برای غذا حاضر باشن.

4) سلام و خداحافظی در هر صورت لازمه

5) هبچکس حق نداره جای خوابشو عوض کنه

6) هر کس برای آشتی پیش قدم بشه اون یکی باید براش کادو بخره

7) حق نداریم اشتباه طرف مقابلو تعمیم بدیم .

مثلا عبارت تو همیشه.... ممنوعه.

چون اینکار دعوا رو به اوج میرسونه

8) باید به هم فرصت بدیم که هرکی راجع به دیدگاهش نسبت به موضوع دعوا 5 دقیقه صحبت کنه و طرف دیگه هم 5 دقیقه زمان برای پاسخگویی داره. و بعد اگه حرفی باقی موند باید به فردا موکول بشه تا سر و ته بحث مشخص باشه.

در ضمن شما حتما مراسم تولد رو برگزار کن 

اگه شوهرت کینه ای نیست حتما بگیر بپر بغلش اشتی کنین.اگه مثل شوهر من کینه ایه تولد نگیر بعدا که اشتی کردید بگیر.

من با شوهرم پارسال روز زن چند روز قهر بودیم وااااقعا انتظار داشتم روز زنو بیاد تبریک بگه حداقل یه شاخه گل بخره اشتی کنیم اما اصصصلا به روی خودشم نیاورود بی ادب.😐

مسئله الکی ولی اوج گرفت شدید. ولی میدونم اگع هم بگیرم ب هیچ کدوممون نمیچسبه. چقدر برا این روز ...

عزیز دلم شما شوهرتو میشناسی نه من و بقیه نی نی سایتیا....

بستگی به اخلاقش داره، یوقت یکیه منتظر همینه که شما واسش تولدو بگیری و کدورتا رفع شه، یوقتم یکی منتظره یه فرصته که ضایعت کنه! همه اینا بستگی به اخلاق شوهرت داره

ممنون میشم واسه ازدواج خوب برام صلوات بفرستین⁦❤️⁩پروردگارا، همسری مهربان و بچه‌آور و شکرگزار و باغیرت به من عطا کن که اگر به او نیکی کردم شکرگزار باشد، و اگر به او بدی کردم مرا ببخشد، و اگر یاد خدا کردم مرا یاری کند، و اگر خدا را فراموش کردم مرا به یاد خدا بیندازد، و اگر از نزد او خارج شدم (اسرار و اموال و آبروی مرا) حفظ کند، و اگر بر او وارد شدم مرا خوشحال سازد، و اگر او را به کاری امر کردم مرا اطاعت کند، و اگر بر علیه او قسم خوردم (که او کاری را انجام دهد) او (آن کار را انجام داده) و مرا از آن قسم بریء­الذمّه ­کند، و اگر بر او غضب کردم مرا راضی سازد. ای پروردگار صاحب جلال و اکرام، چنین همسری را به من ببخش! پس به درستی که من او را از تو خواسته ‌ام و به من نمی‌رسد مگر آن چیزی که تو منت می‌گذاری و عطا می‌کنی.

نمیدونم بخدا گیجم. اصلا دوس ندارم از دستش خیلی ناراحتم و الان میگه هر چی بهش گفتم تو دعوا هر کاری کردم الانم برام تولد گرفت. از ی طرف تو شهر غریب دلم میپوسه اینم قهر باشه.