2777
2789
عنوان

کیا با قرص کلومیفن جواب گرفتن

5311 بازدید | 20 پست

شوهرم تک بیضه و متاسفانه واریکوسل داره ودکترام گفتن اسپرم صفر و حتی بعد عمل واریکوسل احتمال باردتری وجود نداره من تواین سایت خوندم خیلیا مثل من بودن و قرص کلومیفن خوردن و جواب گرفتن یعنی منم جواب میگیرم😭

به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇
از اول تک بیضه بوده؟؟

از بچگی یه بیضه داخل شکم بوده ک متاسفانه خانوادش پیگیری نکردن و مجبور شدن با عمل دربیارن...

به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام  اگر دوست داری با ی طب اسلامی مشورت کن

سلام

شوهرم نه میاد بریم رویان نه چیز دیگه همش میگه اگه خدا بخواد بهمون میده خواهش میکنم برام دعا کنید

کلومیفن فقط محرک تخمدانه باید اسپرم قوی باشه تا بره سمت تخمک ولی ناامیدت نمیکنم خدا بخواد همه چی می ...

😭😭😭نمیدونم باید چیکار کنم نذر و نیاز و دارو وهرچی ودارم امتحان میکنم

نمیشه ای وی اف کنین؟؟

میگم ک شوهرم نمیاد بریم میگه خدا بخواد بهمون میده...هرچی میگم راضی میگم راضی نمیشه

😭😭😭نمیدونم باید چیکار کنم نذر و نیاز و دارو وهرچی ودارم امتحان میکنم

هر طور شده بفرستش دکتر تا دارو نگیره درمان نمیشه به ای یو ای فکر کن 

دوستم با همین تفکر الان ده ساله منتظر بچه موندن یذره دنبال درمان نیستن واقعا خنده داره

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
هر طور شده بفرستش دکتر تا دارو نگیره درمان نمیشه به ای یو ای فکر کن  دوستم با همین تفکر الان د ...

منم میگم حداقل تو یه قدم بردار که خدا کمک کنه انگار ن انگار نمیدونم چیکارش کنم

میگم ک شوهرم نمیاد بریم میگه خدا بخواد بهمون میده...هرچی میگم راضی میگم راضی نمیشه

خودم سه سال تموم کارمون شده بود مطب دکتر رفتن دعا نذر جای خودش دکتر و دارو جای خودش 

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
منم میگم حداقل تو یه قدم بردار که خدا کمک کنه انگار ن انگار نمیدونم چیکارش کنم

همسرم ۵بار از اسپرمشو تکرار کرد من کلی معاینه سونو دارو ازمایش خدا ناامیدمون نکرد الان پسرم دوسالس

خودم سه سال تموم کارمون شده بود مطب دکتر رفتن دعا نذر جای خودش دکتر و دارو جای خودش 

حالا براش نوبت گرفتم بره واریکوسل شو عمل کنه پیش یه دکتر رفت گفت چون تک بیضه س ممکنه خونریزی کنه گفت برو لبافی نژاد حالا اونجا نوبت گرفتم بره دکتر گفت شاید با عمل درست بشه