2777
2789
عنوان

ازدواج دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر اول شوهرت چرا بچه هاشو نخواست؟ 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
اولا قبل ازدواجت حتما باید با اون خانوم حرف میزدی مطمعنی دلالیشون واسه طلاق این بوده ...بالاخره همسر ...

خود بچه ها خیلی هم رضایت ندارن که برن پیشش چون شخصیت کنترل گری داره بچه ها اذیت میشن 

مرد یا زنی ک طلاق می گیره هم حق زندگی داره!اینجوری ک سخته...همه ما ممکنه تو انتخاب همسر اشتباه کنیم

زن دوم شدن این دردسرهاروداره بالاخره شایدمادربچه هاپشیمون بشه واین دوتاپسردوست دارن پدرمادرشون باهم باشن حتی اگرشمرباشن

عشقم بچه هام
چون میگفت میخوام شوهر کنم بچه هارو نمیخوام 

حالا شوهرم نکرده دنبال شوهر شما افتاده که زندگیه قبلیشو زنده کنه آره؟ 

لابد حس میکنه شما حقشو خوری جای اون نشستی واسه همین توهین میکنه درسته؟ 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
زن دوم شدن این دردسرهاروداره بالاخره شایدمادربچه هاپشیمون بشه واین دوتاپسردوست دارن پدرمادرشون باهم ...

عزیزم من زن دوم نشدم شوهرم اون خانوم رو طلاق داد و با من ازدواج کرد بعد اینکه اون خانوم خودش بچه هاشو نخواست .بچه ها دوس دارن پیش ما بمونن چون تو طلاق نامه توافق کردن ما مجبوریم گاهی اوقات بچه هارو بفرستیم پیشش 

حالا شوهرم نکرده دنبال شوهر شما افتاده که زندگیه قبلیشو زنده کنه آره؟  لابد حس میکنه شما حقشو ...

شوهرم بارها بهش گفته که ازش متنفره ولی اون میگه پشیمونم چون دیده شوهرم تو کارش و زندگیش پیشرفت کرده 

زن دوم شدن این دردسرهاروداره بالاخره شایدمادربچه هاپشیمون بشه واین دوتاپسردوست دارن پدرمادرشون باهم ...

عزیزم متوجه نشدی؟ 

گفت زنش گفته طلاقم بده بایه پولدار ازدواج کنم و" جدا شدن"

بعدش همسرش با ایشون آشنا میشه

عزیزم من زن دوم نشدم شوهرم اون خانوم رو طلاق داد و با من ازدواج کرد بعد اینکه اون خانوم خودش بچه هاش ...

میدونم حتی بعدطلاق چون این بچه هاهست رابطه ی پدرومادرنمیتونه قطع بشه این منصفانه نیست شایدهمسرسابقتون پیگیربچتون نباشه ولی اون مادره

عشقم بچه هام
شوهرت باید با اون خانوم هماهنگ کنه فقط یه روز  مشخص یا یه زمان مشحص زنگ بزنه و بچه هارو ببینه.غ ...

شماره شوهرم کاریه نمیتونه عوضش کنه اونم بلاک کرده ولی از شماره های مختلف زنگ میزنه