چهار سال پیش با شوهرم اشناشدم بعد یکسال باهم ازدواج کردیم شوهرم از ازدواج قبلش دوتا پسر داره منم از ازدواج قبلم یه پسر دارم .خلاصه باهم ازدواج کردیم خداروشکر خیلی هم با هم خوشبختیم .زن قبلیش با شوهرم خیلی مشکل داشتن بیشترم مالی .همش میگفت طلاقم بده میخوام با یه پولدار ازدواج کنم .خلاصه بعد پنج سال زندگی از هم جدا میشن .بعدشم شوهرم با من اشنا میشه ولی اون هنوز ازدواج نکرده .الان خیلی به زندگیم حسادت میکنه خیلی اذیتمون میکنه شب نصفه شب به بهونه بچه ها پیام میده زنگ میزنه توهین میکنه به من به شوهرم .خودمونم موندیم با این ادم پررو چیکار کنیم
[QUOTE=111595542]ببخشید یه سوال بی ربط.بچه هاتون باهم خوبن؟[/QUOTEاوایل یه سری مشکلات داشتیم ولی الان خیلی اوضاع بهتره .چون هر سه شون پسرن باهم بهتر کنار میان
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
لابد حس میکنه شما حقشو خوری جای اون نشستی واسه همین توهین میکنه درسته؟
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
زن دوم شدن این دردسرهاروداره بالاخره شایدمادربچه هاپشیمون بشه واین دوتاپسردوست دارن پدرمادرشون باهم ...
عزیزم من زن دوم نشدم شوهرم اون خانوم رو طلاق داد و با من ازدواج کرد بعد اینکه اون خانوم خودش بچه هاشو نخواست .بچه ها دوس دارن پیش ما بمونن چون تو طلاق نامه توافق کردن ما مجبوریم گاهی اوقات بچه هارو بفرستیم پیشش
زن دوم شدن این دردسرهاروداره بالاخره شایدمادربچه هاپشیمون بشه واین دوتاپسردوست دارن پدرمادرشون باهم ...
عزیزم متوجه نشدی؟
گفت زنش گفته طلاقم بده بایه پولدار ازدواج کنم و" جدا شدن"
بعدش همسرش با ایشون آشنا میشه