2777
2789
عنوان

زندگی در پرند

209 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها

میشه کسایی که توی پرند زندگی کردن یا شناخت دارن از اونجا بهم اطلاعات بدین در مورد پرند ،امکاناتش و اینکه ایا راضی هستین از زندگی اونجا

اخه ی موقعیت کاری خیلی خوب واسم پیش اومده توی پرند که باید سریع تصمیم بگیرم برم اونجا زندگی کنم یا نه موندم نمیدونم چکار کنم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما ۵ سال پیش زندگی میکردیم. کار مادرم و گریه بود .

نه امکانات پزشکی نه رفاهی نه گردشی هیچی نداره. تک و توک باید بگردی.

و اینکه آب و هواش خشک و کویریه.

و اینکه دیگه بگم خونه ها هر محله کپ همه . مثلا فاز۱ همه یه شکلن یا فاز۲ یه شکلن به همین ترتیب طوری ک خونتون اگه پلاک نزنن نمیتونی پیدا کنی.

آدمای با فرهنگی زیاد داخلش نیستن.اگه هم باشن انگشت شمارن .

ما فرار کردیم از پرند.

کارت چی هست کجای پرند هست اخه منطقه هاش بد و خوب داره من یکم شناخت دارم رفتم چند باری

مدیریت یه کارخونه توی شهرک صنعتی کار خیلییی برام جای پیشرفت داره ولی نمیدونم میتونم تو پرند بمونم یا نه موندم بخدا  

مدیریت یه کارخونه توی شهرک صنعتی کار خیلییی برام جای پیشرفت داره ولی نمیدونم میتونم تو پرند بمونم یا ...

ببین پرند امکانات زیادی نداره ولی خیلی ارومه و هواش تمیزه اگه کارو بارت خوب برو پیشرفت میکنی

خداجونم بخاطر نی نی خوشقدمی که بهم دادی ممنونم🙏😍🙏
ببین پرند امکانات زیادی نداره ولی خیلی ارومه و هواش تمیزه اگه کارو بارت خوب برو پیشرفت میکنی

ارهداز ی طرف خوشحالم از یه طرفم تجربه های بعضی ها تو زندگی اونجا دلسردم میکنه

بلاخره باید ی تصمیمی بگیرم دیگه

مرسی عزیزززم