2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوران پژوهش

اصلاااااا 

اگر بندگان من، که به من پشت کرده اند،می دانستند که چقدر انتظار آنها را می کشم و مشتاق بازگشت آنان هستم، [هر آن] از [شدت] شوق می مُردند و بند بند بدن آنها از هم جدا می شد.
میشه یکم توضیح بیشتری بدی گیج شدم نمیدونم چکار کنم چ کتابایی بگیرم

عزیزم من خودم پشت کنکوری بالینی هستم ارشد، تا دلت بخواد کتاب و فلش کارت و جزوه دارم، بهترین مدرسان شریف هستش که کامله،. 

اگر بندگان من، که به من پشت کرده اند،می دانستند که چقدر انتظار آنها را می کشم و مشتاق بازگشت آنان هستم، [هر آن] از [شدت] شوق می مُردند و بند بند بدن آنها از هم جدا می شد.
چرا؟ شما شرکت کردی ارشد بالینی؟ منابعت چی بود میشه کتاباتو بگی

منابع که تو اینترنت هم هست، بالینی فیرس، رشد لورابرگ، فیزیولوژی خداپناهی، آمار دلاور، 

چرا؟ شما شرکت کردی ارشد بالینی؟ منابعت چی بود میشه کتاباتو بگی

من چند سال پیش شرکت کردم امسال ان شاء الله دوباره شرکت میکنم.