2777
2789
عنوان

خواب های ناآرام😭

305 بازدید | 32 پست

بچه ها اولا اینو بگم که من هیچوقت مشکل بی خوابی نداشتم ولی الآن حدود یه ماهه که مثل همیشه ۵دقیقه ای خوابم میبره ولی بعد دو سه ساعت از خواب میپرم و دیگه تا سه چهار ساعت خوابم نمیبره.کار و زندگیم مختل شده.بجای شب،روزا میخوابم.مشکل خاصیم بوجود نیومده که بگم اعصابم بهم ریخته س.کسی اینطوری بوده؟چیکار کنم مثل قبل بشم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواب روزو حذف کن سعی کن بری پیاده روی یا مهمونی خیته شی اما نخوابی چند روز نخواب عادت میکنی به خواب شب

خدا جونم درست زمانی که فکرشو نمیکردم معجزه تو بهم نشون دادی. عاشقتم خالق مهربونم❤️❤️❤️❤️❤️

منم هر وقت اینطوری میشم سعی میکنم ی روز نخوابم در طول روزشم اصلا نمیخوابم بد شبش خودم خوابم میبره زود میخوابم صبحم زود بیدار میشم..اگ مشکلت حل نشدو دچار اختلال خواب شدید شدی حتما میش نورولوژیست برو 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

من تو نت یه مطلب خوندم وای فای نزدیک ادم روشن باشه ادم هی از خواب میپرهبه خاطر طول امواج

خدا جونم درست زمانی که فکرشو نمیکردم معجزه تو بهم نشون دادی. عاشقتم خالق مهربونم❤️❤️❤️❤️❤️