2777
2789
عنوان

خانما میشه بگید چرا تاپیک مسدود شد?

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی یک خونه زندکی میکنید؟؟؟بهش حسادت نمیکنی؟؟خدا صبرت بده

من اصلن حسود نیستم همه چیز از اون خوشکلتر هستن شوهرم وقتی زن گرفت شرطم این بود که زنه خوشکل نگیر وباید طلاق گرفته باشه واز اول بچه داشته باشه

گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود....گاهی گمان نمیکنی ک میشود....گاهی هزاران دعا بی استجابت است...گاهی نطلبیده نخواسته قرعه بنام تو میشود..... 
مگه چند سال بود ازدواح کرده بودین که بچه دار نشده بودین؟؟

12

گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود....گاهی گمان نمیکنی ک میشود....گاهی هزاران دعا بی استجابت است...گاهی نطلبیده نخواسته قرعه بنام تو میشود..... 
وای حداقل نمیزاشتی بیارتش تو خونه تو حرمت نگه میداشت 

نمیشه میگه نمتونم تورا تنها بزارم ویا ازت دور باشم وقتی عروسی کرد خونه مادرش بود اولی صبح ساعت 6 امد واسم وتا فرداش هم نرفت پیشش

اینو زیاد دیدم که زن و شوهر بچه دار نمیشن وقتی شوهره میره زن دیگه میگیره زنه اول هم باردار میشه کسی میدونه چرا ؟دوست مادرشوهرمم باردار نمیشده شوهرش میره زن دیگه میگیره اولیه هم بعد 15 سال باردار میشه پسر میاره 

اینو زیاد دیدم که زن و شوهر بچه دار نمیشن وقتی شوهره میره زن دیگه میگیره زنه اول هم باردار میشه کسی ...

قربون خدا برم این هم حکمتش هست

اینطور که میگی پس از روی اجبار خانواده دومی رو گرفته ِچی بگم خدا بهت صبر بده 😑

بیشتر بله ولی خودش به خانوادش اجازه داد دخالت بکن مرد میتونه هر کاری بکنه میتونست جلو همه رو بگیر

نمیشه میگه نمتونم تورا تنها بزارم ویا ازت دور باشم وقتی عروسی کرد خونه مادرش بود اولی صبح ساعت 6 امد ...

اگه هم حسادت کنی طبیعیه..تو خیلی گذشت داری که اجازه همچین کاری به شوهرت دادی...اخه وقتی شب شوهرت پیش اونه چطور میشه حسادت نکرد

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم  
اینو زیاد دیدم که زن و شوهر بچه دار نمیشن وقتی شوهره میره زن دیگه میگیره زنه اول هم باردار میشه کسی ...

علت بعضی از ناباروریها که نامعلومه استرسه تمام عمر استرس دارن که باردار نمیشن بعد از اینکه همسرشون ازدواج میکنه یا فرزندخونده میارن یه دفعه از قیدش آزاد میشن که آب از سر گذشت ...و بعد باردار میشن...

اگه هم حسادت کنی طبیعیه..تو خیلی گذشت داری که اجازه همچین کاری به شوهرت دادی...اخه وقتی شب شوهرت پیش ...

قبلن اعصابم خراب میشد ولی از وقتی پسرم امد اصلن شوهرم واسم مهم نیست