2777
2789
عنوان

کیا حیوون خونگی دارن؟بیاید بچه ها عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 23 پست
شب روی قفسشو پتو بندازین جاش گرم بمونه یا توی بقل خودتون بخوابه تا صدای ضربان قلب خودتونو بشنوه  ...

عزیزم هیچ جونی براش نمونده 

الان کنار بخاری و رو قفسش هم پتوه

کلی هم خوراکی و ... براش گذاشتیم ،چشماشو باز نمیکنه اصلا،بخدا دختر دیوونه شدم ،الان شوهرم کنارم وایساده و داره بی تابی می‌کنه که چیکار کنیم بچه اذیت نشه

اللهم عجل لولیک الفرج
عزیزم هیچ جونز براش نمونده  الان کنار بخاری و رو قفسش هم پتوه کلی هم خوراکی و ... براش گذاشتی ...

من تواینجور موقعها عین واقعیت رو برای بچهام میگفتم ، حتی پسرمو میبردم زیر یه درخت زمین رو گودمیکرد پرنده رو خاک میکردیم براش مراسم میگرفتیم پرندرو لای دستمال قشنگ میپیچیدم بعد همونجامینشستیم براش تعریف میکردم که بدن پرنده تجزیه میشه تبدیل به کودمیشه درختها رشد میکنن میوه میدن انسانهاو پرندهای دیگه ازمیوهاش استفاده میکنن، سیر زنجیره غذایی طبیعت ، 

اگربازبان علمی کودکانه براشون تعریف کنین همه چیزرو قشنگ قبول میکنن

تمام نا تمام من
با تو تمام می شوم ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تواینجور موقعها عین واقعیت رو برای بچهام میگفتم ، حتی پسرمو میبردم زیر یه درخت زمین رو گودمیکرد پ ...

چی بگم عزیزم ،کار درستی کردی،

براش دعا کن شاید نمرد

اعصابم خرده واسه این زبون بسته

اللهم عجل لولیک الفرج
چی بگم عزیزم ،کار درستی کردی، براش دعا کن شاید نمرد اعصابم خرده واسه این زبون بسته

کاش من اونجابودم بقلش میکردم گرمای تنمو بهش میدادم شاید مرهم درد شمامیشدم

تمام نا تمام من
با تو تمام می شوم ..
کاش من اونجابودم بقلش میکردم گرمای تنمو بهش میدادم شاید مرهم درد شمامیشدم

ممنون از این همه محبتت خواهری

شاید دعای خیر و انرژی مثبتتون بهش رسید و طوریش نشد

واقعا ممنونم از اظهار همدردی تون

اللهم عجل لولیک الفرج

بگو که نمرد و زنده موند  خواهش میکنم  بگو 

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    
تدی من 

ای جونممممم🤩🤩🤩

خدایا تنها امیدم تویی نا امیدم نکن....😔.                             لطفاً برای حاجت دلم یه صلوات بفرستین🙏.                        درخواست دوستی قبول نمیکنم🙏❤️
بگو که نمرد و زنده موند  خواهش میکنم  بگو

نه عزیزم زنده نموند متاسفانه و خدا شاهده الان بعد از یک سال و نیم هنوز اسمش تو خونمونه و سر زبون بچه هاست . خیلی سخت بود خیلی

اللهم عجل لولیک الفرج
   نه عزیزم زنده نموند متاسفانه و خدا شاهده الان بعد از یک سال و نیم هنوز اسمش تو خونمون ...

بمیرم 😭😭😭😭😭😭😭

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭