2777
2789

خانمه متولد 70 بودن ینی 3 سال از خودم کوچیکتر. خیلی خونه ی تمیز و مرتب ینی تمیزااااا. همه جا برق میزد. اهل شیرازن خوش مشربن خدایی. پذیراییش نگم که عالی بود. شام لوبیا پلو و مرغ تو فر با دورچین عالی و خورشت سبزی و چلو و سالاد و و انواااااع ترشی (بادنجون گوجه سبز لیته مخلوط زیتون و ...)هنر خودشون بود. تزیین خونه عالی بود پراز کاکتوس های خوشکل. اتاق خابشون رو دیوار پر بود از قلب های کوچیک و از عروسک. ینی دیزاینش عالی بود . من خودم چادریم ولی ایشون یه شلوار تقریبا تنگ و یه شومیز تا روی باسنش پوشیده بود. اصلا برام مهم نبود چون واقعا خونگرم و  مهمون نواز بودن. شیرازیا خدایی خیلی باحالن خودم بختیاریم. 

شمام رفتین جایی مهمونی واسه بار اول و خیلی بهتون احترام گذاشته باشن؟

واسه شفای همه بیماران صلوات... خاصه داداشم جوونن گلم عشقم که تو 24 سالگی ام اس گرفته... تو رو خدا هر کی دید صلوات بگه براش... غم نبینین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این کاراروکرده توبیای واسه ما تعریف کنی.

گفتی شیرازی بوده  

اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم.                                     🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺

من اصلا دوست ندارم شیرازیارو

میخواستم بگم اینجوری نگو خوب و بد همه جا هست 

ولی یادم اومد تاحالا فقط ی بار با یه شیرازی ملاقات داشتم ک خیلی رک بود و ب راحتی دلمو شکوند

پیج شال و روسری ماهلین mahlin_scarf1
این کاراروکرده توبیای واسه ما تعریف کنی. گفتی شیرازی بوده    

خخخ نه بابا

حس خوب ازش گرفتم بار اول بود میرفتم خونه دوست شوهرم همینجور گفتم بگم

واسه شفای همه بیماران صلوات... خاصه داداشم جوونن گلم عشقم که تو 24 سالگی ام اس گرفته... تو رو خدا هر کی دید صلوات بگه براش... غم نبینین