2777
2789
عنوان

مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 31 پست
من که عادت کردم به بی محبتیش . هر وقت اذیت میشم تا مدتها بهش سر نمیزنم

من مجردم ولی دانشجوام همیشه خونه نیستم.وقتی از خوابگاه خسته میشم میام خونه استراحت کنم مثلا.که زهرمارم میکنه ترجیح میدم برگردم همون خوابگاه.کاش منم خونه داشتم که مجبور نبودم برم خونه اون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که عادت کردم به بی محبتیش . هر وقت اذیت میشم تا مدتها بهش سر نمیزنم

یه روز میاد میخوایش دلت هواش میکنه اما نیست دیگه دیر شده باید بری واقعا باسنگ حرف بزنی و بغل کنی بگی دلم تنگته و جوابی نشنوی........ولی الان برو بغلش کن بگو دلم برات تنگ شده ببین دست نمی کشه رو سرت😭😭

چه ڪردم بــا خودم ڪه مــــرگ و زندگــــی برام فرقی نداره...💔   💔رنجیـــدم ولی خنـــدیدم ڪسی نفهمیــد کہ چقـــدر درد دیدم...💔.💔.💔
رفتم بغلش کردم بوسیدمش محلم نذاشت

شاید از مردن پدرت عقده کرده ببرش دکتر😢

چه ڪردم بــا خودم ڪه مــــرگ و زندگــــی برام فرقی نداره...💔   💔رنجیـــدم ولی خنـــدیدم ڪسی نفهمیــد کہ چقـــدر درد دیدم...💔.💔.💔
من مجردم ولی دانشجوام همیشه خونه نیستم.وقتی از خوابگاه خسته میشم میام خونه استراحت کنم مثلا.که زهرما ...

من بخاطر مادر روانیم رفتم خوابگاه ۴ سال . تو شهر خودمون. غصه نخور امیدوارم شوهر خوبی گیرت بیاد با خانواده خوب مهربون تا جای بی محبتی اونو واست پر کنه

خدا رو دوست دارم چون دنیامو از اون دارم 😍دوست دارم خدا واسه همه چیز😘
یه روز میاد میخوایش دلت هواش میکنه اما نیست دیگه دیر شده باید بری واقعا باسنگ حرف بزنی و بغل کنی بگی ...

هی چی بگم . چند تا تاپیک قبل منو بخون‌ . مادر من  این حرفا حالیش نیست ‌

نمیاد.خیلی دلم میخواد ببرمش کاملا متوجه میشم نرمال نیست ولی خودش فک میکنه کاملا نرماله

آخی گناه داره خیلی نازشو بکش بیشتر بهش محبت کن 😢

من بخاطر مادر روانیم رفتم خوابگاه ۴ سال . تو شهر خودمون. غصه نخور امیدوارم شوهر خوبی گیرت بیاد با خا ...

هیشکی مادر نمیشه...رفیق بی کلک مادرت....خونه شوهر که بری تاااازه دلت مادرت میخواد 😭 

هیشکی مادر نمیشه...رفیق بی کلک مادرت....خونه شوهر که بری تاااازه دلت مادرت میخواد 😭 

نه خدارو شکر شوهرم .یه پارچه آقاست دوتا بچه دارم ازش . خانوادشم آدمای خوبین باور کن جای خانوادم .مخصوصا ماردم پر کردن . مادر ما رفیق از پشت خنجر بزنه . کودکی بدی داشتم

هی چی بگم . چند تا تاپیک قبل منو بخون‌ . مادر من  این حرفا حالیش نیست ‌

وااااااااااااای عزیزم خییلی سختی کشیدی ولی ببخشید نمیتونم درک کنم اینجور مادری

بازم ببخشید اگه ناراحتت کردم