2821
2789
عنوان

شام چی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 90 پست
خدا برات نگهش داره

مرسی عزیزم انقدر خسته ام مهمونم هفته ای دوبار که دارم درک ندارن بارداره نریم خودمونو دعوت نکنیم

یه کاسه شراب باشه من باشم و تو،توازلب کاسه نوشی ومن از لب تو

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خانمی تب و لرز و گلو درد الانم که تو سایت میام از درد خوابم نمیبره میخوام مشغول باشم ابریزی از چشم م ...

وای وای منم گرفتاربودم بااین مریضی پسرم که سه ماه خوب نمیشد

یه کاسه شراب باشه من باشم و تو،توازلب کاسه نوشی ومن از لب تو
مرسی عزیزم انقدر خسته ام مهمونم هفته ای دوبار که دارم درک ندارن بارداره نریم خودمونو دعوت نکنیم

عزیزم ماه چند اقدامت باردار شدی من تو اقدامم خیلی ناراحتم که نمیشم 

خدایا شکرتتتتتت،⁦♥️⁩

وای عجب آدمایی آخه تو این اوضاع اقتصادی کی بدون دعوت مهمونی میره 

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم 

آخی نازی الاهی خوبه بیان بهت سر بزننا ولی شام نمونن برن یا خودشون کار کنن بپزن بشورن بخورن ،نازی عزیزم بهشون بگو کمکت کننا

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
من دیشب رفتم عروسی همه باربی تصمیم گرفتم لاغر کنم چاق نیستم ولی درشرفشم عاشق عدس پلوم

یکم انگیزه بهم بده عدس پلو دوس ندارم هی میرم پیش قابلمه بعد پشیمون میشم بخورم

خدایا شکرتتتتتت،⁦♥️⁩