2777
2789

خانوما 

من ی رفیقی دارم مثلا دوست صمیمی بودیم

این مامان بزرگش فوت کرد

من  مراسم خاک سپاریش رفتم کلی پیشش بودم

با اینکه سرما خوردگی بدی داشتم

خلاصه مراسم سوم مامان بزرگش نتونستم برم

دو تا از دوساش اومدن (با یکی از دوساش قهر بود ولی اون اومده بود) بعدش  کلییی اومد پیش من تعریف اون دو تا رو کرد که چقد منو شرمنده کردن  چه دوستای خوبی دارم و فلان

بعد گف تو بهترین دوستم بودی نیومدی ولی اونا اومدن بعدش شب اون دو تارو استوری  کرد تگشون کرد ک مرسی تو روز سخت پیشم بودین

خلاصه ب دل نگرفتم  ( زیاد هم ناراحت  نیس  بابت فوت مامان بزرگش بعده مراسم سومش اومد خونمون  رقصید😐) 

خلاصعع  مراسم هفتم من رفتم 

ولی اصلا محلم نکرد حتی نیومد سلام کنه فقط خرما تعارف کرد

الانم استوری گزاشته اون رفیقشو ک اشتی کرد باهاشو تگ کرده براش اهنگ گزاش و لب خونی کرد

اهنگشم این بود

ای وای ما خوب بودیم باهم بقیه بینمونو خراب کرد و فلان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست ک وفا نداره بیخیال

نمیدونم چیشد...یهو چشماش دلمو برد....صداش عقلو از سرم برد....دستاش ک تو دستم بود  نجابت دخترونمو زیر سوال برد....نفساش ریتم زندگیم شد....خنده هاش آرزوم شد....من باهمه چیش خاطره دارم...حتی حتی با رفتنش...وقتی میرفت بهار بود...ولی برامن از صد تا پاییز تلخ تر بود....نداشتنش تا بمیرم یه داغه رو دلم....اسمش حتی اسمش ک بیاد قلبم شروع میکنه ب دیوونگی............چشماش...صداش...دستاش...نفساش...خنده هاش....اسمش...همش الان ماله کسیه که به قول خودش لیاقت داره مادر بچه هاش بشه....

بزارش کنار کلااااااا

گذر زمان میزنه پس کله ش

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

منم تو دوستی دستم نمک نداره.برا همین دیگه دوستی نمیکنم باکسی

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین

منم یه دونه دارم اینجوری اه اه 

به همه چی حسودی میکنه چن وقت پیش من تو امتحانم ۱۹ و نیم گرفتم اون بیست 

بعد تو حیاط تند اومد پرسید چن شدی ؟ منم گفتم ۱۹ و نیم چنان خوشحال شد که نمی دونید