یک سالو نیم پیش ک مجرد بودم پیام میداد منم اوایل شک نکردم گفتم شاید از احترامه ولی دیدم دیگ خیلی پیام میده منم جوابشو نمیدادم برا خودش پیام میداد ک یک بار گفت میخام داستان برات بفرستم بخونی دیدم داستان س ک س ی فرستاد منم فحش ناموسی دادم و بلاکش کردم گفتم میرم ب مامان بابام و خواهرم میگم ولی ترسیدم خواهرم زندگیش بهم بریزه آخه این ازدواج دومشه ی بار طلاق گرفته. این ازدواج دومشه، منم هیچی نگفتم فقط غیرمستقیم به خواهرم میگفتم حواستو جمع کن ولی اون متوجه نمیشد، ی سال ازدواج کردم ی ماهه باردار شدم فقط مامان بابام و خانواده همسرم فعلا میدونن باردارم باز دوباره اون بیشعور داره پیام میده بنظرتون بگم اگ نگم پررو میشه اگ بگم زندگی خواهرم بهم میریزه شاید حق خواهرم باشه که بدونه شوهرش همچین حیوونی هست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زندگی خاهرت بهم نریزه! عجب آدمی هستی تو، الان مگه زندگی داره
دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی