2777
2789

من تو رشته اقتصاد درس میخونم الان ترم اخر ارشدم ولی حالم از رشتم بهم میخوره چون مشتی مزخررررررررف به معنای واقعی مزخرف درس میدن، واقعا تو این پنج سالی که درس خوندم احساس نمیکنم با روز اولی که وارد دانشگاه شدم فرقی کردم، خیلی بی انگیزه و بی هدفم کلافه ام دلم میخواد یه مهارتی یاد بگیرم بتونم باهاش کارکنم، حتی نمیتونم انصراف بدم از دانشگاه چون دانشگام دولتیه کلی جریمه میشم😭😭😭

ماهی خانوممم  

رشته های اقتصاد حسابداری مدیریت و.... تو ایران ارزش آنچنانی ندارن و متاسفانه وقت تلف کردنه

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط میتونم بگم عمر خودتو هدر دادی

آدم باید از درس و کار و همه چیش راضی باشه وگرنه عذاب میکشه

چندسالته

اگه وقت داری ارشد و تموم کن بچسب ب چیزی ک دوست داری

حتی شده هنری چیزی ک دوست داری برو یاد بگیر 

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍

متاسفانه دانشگاه های ما روز اول با روز اخر هیچ فرقی نمیکنی فقط باید عملی باشه تا تجربه کسب کن ادم سعی کن این ترمم بخونی بعدش برو دنبال علاقت هنر یا.....دنبال کارم باش شاید استخدام شدی با رشتت

رشته های اقتصاد حسابداری مدیریت و.... تو ایران ارزش آنچنانی ندارن و متاسفانه وقت تلف کردنه

اصلا تو کلاسا مزخرف یاد میدن ادم خندش میگیره این چرت و پرتا رو میشنوه

ماهی خانوممم  
یترم اخرو بخون برو تو دل بازار کار😊

پایان نامه رو چیکارکنم دانشگامون خییییلی سخت میگیره وقتی رشته ای دوس نداشته باشی چه جوری دربارش پایان نامه بنویسی، تازه بازار کا کدومه خواهر به ما مهارتی یاد ندادن که بریم وارد بازار کار شیم

ماهی خانوممم  
فقط میتونم بگم عمر خودتو هدر دادی آدم باید از درس و کار و همه چیش راضی باشه وگرنه عذاب میکشه چندسا ...

نمیتونم درباره این رشته مزخرف پایان نامه و مقاله بنویسم و تمومش کنم

ماهی خانوممم  
متاسفانه دانشگاه های ما روز اول با روز اخر هیچ فرقی نمیکنی فقط باید عملی باشه تا تجربه کسب کن ادم سع ...

اره دیگه عزیزم به ما مهارتی یاد ندادن که بریم وارد بازار کار شیم

ماهی خانوممم  
پایان نامه رو چیکارکنم دانشگامون خییییلی سخت میگیره وقتی رشته ای دوس نداشته باشی چه جوری دربارش پایا ...

خو تا پایان نامرو داری تکمیل میکنی چهار تا کلاس برو و اماده شو واسه کار

اخه یرشته دیگه هم بخای بخونی ،وقتی پول نشه ازش دراورد چ فایده ای داری

ولی بنظر من اگه بخای کار مربوط به رشتتو پیدا کنی و از اول با حقوق کم و اینا کنار بیای اینده خوبی پیدا میکنی

خاهر من،عزیز من،عشق من،جیگر من،مادر من،دختر من،بانوی من،نکنننننننننننننن.....لایک نکنننن.....عاقا لایکم نکنننننن😣😣😣😣😣😣