2777
2789
عنوان

پری جنگلی

481 بازدید | 24 پست

لطفا درخواست دوستیم قبول کن من تو تایپیکت پست نذاشته بودم و قفلش کردی نمیتونم ادامشو بخونم ممنون میشم درخواست دوستیم قبول کنی ۰   

مربی مهد و معلم هستم بیاین آخرین تایپیکم مامانای گل بگم چجور بچه هارو سرگرم کنید😊😊😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یکی بود ب اسم نیکیتا نصفشوخوندم دیگه نیس چطور پیداش کنم بخونم

زخاک من اگر گندم برآید،از آن گندم اگر نانی پزی مستی فزاید!                                                                     منم مستی و اصل من می عشق؛بگو از می ب جز مستی چ آید؟
منم یکی بود ب اسم نیکیتا نصفشوخوندم دیگه نیس چطور پیداش کنم بخونم

این لینک واسه کسایی هست که اولاشو نخوندن 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3290881/بیاین-داستان-براتون-بگم-داستان-زندگی-خودم-

خــــدا امیــد من است...
این لینک واسه کسایی هست که اولاشو نخوندن  https://www.ninisite.com/discussion/topic/3290881 ...

خیلی ممنوننن😍😍😍

زخاک من اگر گندم برآید،از آن گندم اگر نانی پزی مستی فزاید!                                                                     منم مستی و اصل من می عشق؛بگو از می ب جز مستی چ آید؟
فک  کنم دوباره بازش میکنه گلم که ادامشو بزاره

من اسم تایپیکو نگفتم که نره تو پربازدیدا ۰ یعنی هنوز ادامه نداشته از صفحه ۷۰؟

مربی مهد و معلم هستم بیاین آخرین تایپیکم مامانای گل بگم چجور بچه هارو سرگرم کنید😊😊😊
من اسم تایپیکو نگفتم که نره تو پربازدیدا ۰ یعنی هنوز ادامه نداشته از صفحه ۷۰؟

نه عزیزم به درخواست کاربرا قفل کردن چون اگر باز بود میرفت تو پربازدیدا ..کامنتا زیاد بود..ادامشو یاامشب یا فردا میزارن

خدایا شکرت ❤