2777
2789

دوتا پیاز رو گوشتت رنده کن فلفل سیاه و نمک بزن خوب و جسابی ورز بده گویی داری هووتو کتک میزنی.بعدم بنداز کف تابه و برش بزن وایسا تا سرخ شه

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتا پیاز رو گوشتت رنده کگ فلفل سیاه و نمک بزن خوب و جسابی ورز بده گویی داری هووتو کتک میزنی.بعدم بن ...

😅😅😅 گوشت ها رو مث هووش بزنه 

خداجونم مرسی همیشه هرچی خواستم بهترینشو بهم دادی   
دوتا پیاز رو گوشتت رنده کگ فلفل سیاه و نمک بزن خوب و جسابی ورز بده گویی داری هووتو کتک میزنی.بعدم بن ...

ممنون 

حالا چرا هووو  

ای گشاینده ی گره های ناگشودنی گره های زندگی ما را بگشای
😅😅😅 گوشت ها رو مث هووش بزنه 

اره😈😂🤪

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

گوشت و پیاز و نمک و فلفل ورز بده ته ماهیتابه کمتراز یه قاشق روغن بریز گوشت رو پهن کن توش درش ببند زیرش کم کم کن نیم ساعت بپزه خودش آب میندازه و کوچیک میشه نیم ساعت بعد برش بزن برگردوند گوجه نصف کن بذارروش درشوببند دوباره

ممنون  حالا چرا هووو    

اونو فقط ادم از ته دل میزنه🤪

گوشت و پیاز و نمک و فلفل ورز بده ته ماهیتابه کمتراز یه قاشق روغن بریز گوشت رو پهن کن توش درش ببند زی ...

ممنون لطف کردید

ای گشاینده ی گره های ناگشودنی گره های زندگی ما را بگشای

پیاز رنده کن بیشتر باشه خوشمزه تر میشه آبش رو کامل بگیر،با گوشت و نمک و کمی زردچوبه و فلفل سیاه قاطی کن و بعد فرم بده و بذار توی ماهیتابه ای که روغن داره و کمی داغ شده و بعد زیرش رو کم کن و درش رو بذار.

نوش جووووون

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی