2777
2789
عنوان

کسی تا بحال مثل من بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 34 پست

عزیزم حقیقتش دوست ندارم باردار باشم. 

یعنی اگه مثبت باشه، فردا باید بهم راهکار های سقط بدین. 

سن من و همسرم کم هست. 

هردو در حال ادامه تحصیل هستیم. 

فقط سه ماهه ازدواج کردیم. 

قصد مهاجرت داریم. 

اصلا توانایی قبول مسئولیت های یه عضو کوچولو رو نداریم متاسفانه

@مهربانو4575

نمیدونم چرا نتونستم ریپلی کنم. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم حقیقتش دوست ندارم باردار باشم.  یعنی اگه مثبت باشه، فردا باید بهم راهکار های سقط بدین ...

آخیییی نااازی... نمیدونم چی بگم گلم

بهرحال شما و همسرت صلاح کار خودتونو میدونید، میدونی اگه سقط نکنی فکر میکنی برنامه هات لطمه میخوره و اگه سقط کنی ممکنه بعدها همش بهش فکر کنی هی با خودت بگی وای اگه سقط نکرده بودم الان مثلا سه سالش بود نمیدونم پنج سالش بود... یا مثلا زمانی که همه چیز اوکی بود و خواستید بچه دار شید خدانکرده ببینید نمیشه! هی یک ماه دو ماه  شش ماه یکسال ...اون موقع هی حسرت میخورید خدانکرده

میدونی منظورم اینه که اگه باردار بودی و خواستی سقط کنی تمام جوانب رو بسنج و بعد از تصمیم گیری همه جوره پای تصمیمت بمون با همسرتم اتمام حجت کن که بعدها حسرت یا دلخوری خدانکرده پیش نیاد، امیدوارم در هر صورت موفق باشی و تصمیم درست رو بگیری گلم

آخیییی نااازی... نمیدونم چی بگم گلم بهرحال شما و همسرت صلاح کار خودتونو میدونید، میدونی اگه سقط نکن ...

ممنونم واقعا. خوبه که بازخواست نکردین و هی مثل بقیه نگفتین قتل یا گناهه. 

قربان شما ممنون خانوم😇