2777
2789
عنوان

گوشی سامسونگ A20

1721 بازدید | 21 پست

بچها ميخوام گوشی A20بخرم شما تجربشو ندارید؟ چجوریه 

امضا قبلی 😍من ميدونم ديگه این ماه حاجت دلمو میگیرم و مامان میشم 😍خدا جونم مرسی که تو بهترین ماهت هدیتو بهم دادی لطفا مواظبش باش تا سالم بیاد بغلم😘😘😘😘لطفا برا سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کنید 😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

A70گرفتم...

خوبه

A20تجربشو نداشتم...

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         
من دو ماهه دستمه، خیلی راضیم

پس بخرم؟ 

امضا قبلی 😍من ميدونم ديگه این ماه حاجت دلمو میگیرم و مامان میشم 😍خدا جونم مرسی که تو بهترین ماهت هدیتو بهم دادی لطفا مواظبش باش تا سالم بیاد بغلم😘😘😘😘لطفا برا سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کنید 😍😍😍
بنظرم از A30 به بالا بگیر

فروشنده گفته بود a10 بهتره 

فروشنده گفته بود a10 بهتره 

ببخشید a20

پس بخرم؟ 

بستگی به معیارات داره

دوربینش برای من کیفیتش خوبه

سرعت اینترنتش عالیه

سرعت پردازش گوشی بالاست

سایز گوشی یه مقدار بلنده

باتریش خیلی خوبه

هنگ نداره (حداقل تا الان)

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

من دارم راضیم

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  
بستگی به معیارات داره دوربینش برای من کیفیتش خوبه سرعت اینترنتش عالیه سرعت پردازش گوشی بالاست سا ...

چه مدتيه خریدی؟