dordoriiii مدیر استارتر عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 155 عنوان طرز تهیه حلوای قرص کمر 1050 بازدید | 6 پست خانما کسی حلوای قرص کمر بلده؟؟؟اگه بلدین به ماهم یاد بدین(قرص کمر میوه یه درخته و تو عطاری ها فروخته میشه دوستان یه وقت سوتفاهم پیش نیاد😑) قهوه داره بهمون میگه،هرچیزی که تلخ تر باشهبیدار ترت میکنه☕ 1398/08/17 | 16:15 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مغرور_جذاب عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 3063 چه خوب کردی همون اول توضیح دادی😂😂 میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم... فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞
dordoriiii مدیر استارتر عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 155 چه خوب کردی همون اول توضیح دادی😂😂 اره بابا یجا دیگه همین سوال رو نوشتم طرف اومده میگه قرص کمر منظورت همون قرص دیر ارضاییه؟؟؟😐😐😐😐😐 قهوه داره بهمون میگه،هرچیزی که تلخ تر باشهبیدار ترت میکنه☕
dordoriiii مدیر استارتر عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 155 استارتر منم لایک کن بیام بخونم چشم قهوه داره بهمون میگه،هرچیزی که تلخ تر باشهبیدار ترت میکنه☕
ملیسا۱۳۷۳ عضویت: 1397/11/20 تعداد پست: 20704 اره بابا یجا دیگه همین سوال رو نوشتم طرف اومده میگه قرص کمر منظورت همون قرص دیر ارضاییه؟؟؟😐😐😐😐😐 😀😂😂
مغرور_جذاب عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 3063 اره بابا یجا دیگه همین سوال رو نوشتم طرف اومده میگه قرص کمر منظورت همون قرص دیر ارضاییه؟؟؟😐😐😐😐😐 😂😂😂 میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم... فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞