2777
2789

سلام.من میخام جهزیه بخرم.اما نمیدونم چه ستی بخرم.دوس دارم خونم شاد باشه و‌گرم.نارنجی الی و دیدم،خوشم اومد.صورتی ابی رو دیدم خوشم اومد.سفید و رنگین کمانی هم دیدم خوشم اومد.مثلا مبلا سفید بفیه وسایل رنگین‌کمانی.کوسن و اینجور چیزا.اما نمیدونم کدومو بخرم.براب وسابل  اشپز خونه هم همینطور.ابی رو دوس دارم.سبز هم دوس دارم.صورنی هم دوس دارم.اما دلم میخاد اشپز خونم با پذیراییم رنگاشون یه هارمونی داشته باشه.مبشه نظراتونو بگین

@amirrezaooo از ستای خودت بگیره 🤩

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رنگ قرمز نخر خشنه رو اعصاب تاثیر منفی میزاره 

رنگای روشن خیلی خوبن اما زود کثیف میشن

من تموم وسایلم رنگشون سفیده و آبیه خیلی خوشگله و خونه رو باز و بزرگ تر نشون میده تنها بدیش اینکه که زود کثیف میشن 

عزیزم سلیقه ای 

من خودم اصلا با رنگ نارنجی حال نمیکنم 

تجربه هم ثابت کرده اونایی که سراغ ست سبز خالی یا آبی میرن هم خونشون جالب در نمیاد هم خودشون پشیمون میشن 

بازم میگم سلیقه ای ولی من به نظرم یه رنگ خنثی مثل طوسی روشن، شتری روشن 😊، شیری، نسکافه ای با رنگ هایی مثل زرشکی و بنفش اینا خوب میشه 

منم دارم جهیزیه میخرن وسایل اشپزخونم و سفید و صورتی و ابی پاستیلی برداشتم  ولییی مبل و تخت و نم ...

وااااااای.من اصلاااا نمیدوووونمممممم.خیلی سخته برام.احساس میکنم همه رنگارو دوس دارم