خانومای باردار درطول بارداری چندبار سونو طول سرویکس براتون اندازه گرفت؟دکترتون چندبار درخواست سونو طول سرویکس داد؟
من فقط توی ان تی درخواست داده بود دکترم و اندازه ش38 بود
توی آنومالی دکتر سرویکس رو اندازه نگرفت نگرانم کوتاه نشده باشه
خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
در هر صورت سعی کن استراحت کنی بیشتر. من هر سونو که رفتم سرویکسم اندازه گرفتن چون خیلی متغیر شده بود
آخه تو برگه دکترهای سونو دیگه دیدم اندازه گرفته بودن براشون نمیدونم چرا اون مرکز برام اندازه نگرفت تو آنومالی باید اندازه میگرفت حتی وزن نی نی هم نزده بود
خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍
من تاحالا فقط یکبار درد شدید داشتم رفتم .فورا طول سرویکسمو اندازه زد که گفت خوبه خدارو شکر هف ...
هفته 17چند بود؟
آنومالی انجام دادی؟تو آنومالی برات اندازه نگرفته بود؟