2777
2789
عنوان

لاک ناخن و انواع غسل و وضو

103 بازدید | 10 پست

من ژلیش کردم دوس ندارم برم ریمو و دوس ندارم این غسل ها ب گردنم بمونه جکارکنم دقیقا خانوما

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره❤ عشق همسرم هسدم💃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به مرجع تقلیدت داره عزیزم ما که نمیتونیم بگیم

هیچ مرجع تقلیدس قبول نمیکنه مال من سیستانیه چه کنم اه

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره❤ عشق همسرم هسدم💃

۰۵۱۳۲۰۲۰پاسخگوی مسایل شرعی بعد از اپراتور عددیک وسپس دوروبزن

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
بستگی به مرجع تقلیدت داره عزیزم ما که نمیتونیم بگیم

یکی میگه غسل و وضوی جزیره بگیر یکی میگه نمیشه یکی میگه به این چیزها اعتقاد ندارم بهتره از مرجع تقلیدت بپرسی

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

یکی میگه غسل و وضوی جزیره بگیر یکی میگه نمیشه یکی میگه به این چیزها اعتقاد ندارم بهتره از مرجع تقلید ...

تازه فک کنم وصوی جیبره که عمدا ب گردنت میاد درستنیس چون بقول دوستمون میشه ریمو کرد پس وقتی امکان برطرف کردنش هس فک کنم جبیره ایراد داشته باشه 

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔