2777
2789
عنوان

کمکککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 35 پست
@باشکوه     سلام عزیزم ,صبح زیبات بخیر ,لطفا با دل پاکت واسه دوستمون این دعا بخون.

سلام آبجی نازم.خیلی ممنونم که منویادکردی.الهی خیرببینی وهمیشه عالیترینهاروزیت باشه.الهی آمین🌹🙏💖🥰

استارترعزیزالهی بزودی زووودبطومعجزه وارحاجتروابشین وحالِ دلتون آروم وشادبشه.الهی آمین.۵باربرای حاجترواییتون میخونم.

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام آبجی نازم.خیلی ممنونم که منویادکردی.الهی خیرببینی وهمیشه عالیترینهاروزیت باشه.الهی آمین🌹🙏💖🥰 ...

چقدر خوبه ک دوستای مجازی مهربون و خوش قلبی دارم یه دنیا ممنونم🙇❤💋😍

چقدر خوبه ک دوستای مجازی مهربون و خوش قلبی دارم یه دنیا ممنونم🙇❤💋😍

خواهش میکنم عزیزدلم😘😘الهی توهمه جوانب زندگیتون ثروتمندباشین الهی آمین🙏🌹

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
سلام آبجی نازم.خیلی ممنونم که منویادکردی.الهی خیرببینی وهمیشه عالیترینهاروزیت باشه.الهی آمین🌹🙏💖🥰 ...

عزیزمی,ان شاالله دلت شاد و لبت خندون باشه همیشه.  

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لباس دانشگاه

yekta737 | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز