2777
2789
عنوان

کسی تا حالا فنچ داشته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2060 بازدید | 28 پست

من فنچ داشتم ولی هیچ تجربه ایی از تخم و جوجه ندارم😓😓😔

روح من این است💟 این چند درخت این پنجره🌱 و خودم در آیینه👩 و خیال چند بچه گربه مریض که دیگر پشت در نخواهند ماند😊 روح من این است😇

من خیلی فنچ داشتم

دستشون نزن بذار جوجه ها بیان بیرون بعد لونه رو خارج کن

پنبه دونه هارو کاملا عوض کن ،لونه رو بذار بشور بذار تو افتاب 

مجدد بذار تو قفس

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی فنچ داشتم دستشون نزن بذار جوجه ها بیان بیرون بعد لونه رو خارج کن پنبه دونه هارو کاملا عوض ...

مشکلم اینه الان دست گزاشتم حس میکنم دیگه نمیرن تو 

چیکار کنم؟ 

مشکلم اینه الان دست گزاشتم حس میکنم دیگه نمیرن تو  چیکار کنم؟

الان پوشالاشو عوص کردی یا نه

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
مشکلم اینه الان دست گزاشتم حس میکنم دیگه نمیرن تو  چیکار کنم؟

حالا که دست زدی ، دوباره لونه رو بذار جای قبلیش

قفسو بذار سر یک میخ یه جای بالا، که شماها رو نبینن

کاریشونم نگیر

اصلا دست به قفس نزن ،نگاشونم نکن

خودشون میرن تو لونه

الان پوشالاشو عوص کردی یا نه

اره عوض کردم جوجه ها گزاشتم تو لونه

همون سر جای همیشگی 

کلا دو تا قفس فنچ دارم 

لونه اون دو تا رو در اوردم سریع اماده کردم 

واس اونا که جوجه داشت هم در اوردم هم داخل قفس سریع جابه جا کردم 

ولی الان نمیرن خیلی نگرانم خیلی 

حالا که دست زدی ، دوباره لونه رو بذار جای قبلیش قفسو بذار سر یک میخ یه جای بالا، که شماها رو نبینن ...

لونه رو گزاشتم ولی لونه قبلیشون نیست رنگش ابیه واس خودشون سبز بود 

میتونه از این باشه 

لونه رو گزاشتم ولی لونه قبلیشون نیست رنگش ابیه واس خودشون سبز بود  میتونه از این باشه

اره شاید

ولی دوباره دست نزن ، بذار قفسو یه جای خلوت به شرایط جدید عادت کنن، بالا سرشون نباش لطفا

بعدشم کلا فنچا وقتی جوجه ها بزرگن زیاد تو لونه نمیرن

اره شاید ولی دوباره دست نزن ، بذار قفسو یه جای خلوت به شرایط جدید عادت کنن، بالا سرشون نباش لطفا ب ...

اره تا قبلشم خودشون داخل نمیرفتن واسه خوابم بیرون میخابیدن

الانم دو سری رفت دون و ارزن خورد 

خدا کنه بره. جاشون خلوته زیاد رفت و امد نیست شاید دو سری گذرمون بیوفته اونجا 

جوجه ها موقع غذا صدا میکردن حتی الان اونا هم ساکتن 

دارم دیوونه میشم از نگرانی 

اره تا قبلشم خودشون داخل نمیرفتن واسه خوابم بیرون میخابیدن الانم دو سری رفت دون و ارزن خورد  ...

نه نگران نباش، فنچا حیوونای قهریی نیستن مثل مرغ عشق

هی چکشون نکن که از اینکار متنفرن

بذار به حال خودشون باشن، نمیذارن جوجه ها از گشنگی بمیرن خیالت راحت

براشون ز

تخم مرغ رنده شده بذار

نه نگران نباش، فنچا حیوونای قهریی نیستن مثل مرغ عشق هی چکشون نکن که از اینکار متنفرن بذار به حال خ ...

ایشالا که برن وگرنه اخرش عذاب وجدان خفم میکنه 

مرسی عزیزم از راهنماییات 

سعی کن زیاد دم پرشون نباشی تا طبیعی بشه اما دیگه کاری به کارشون نداشته باش پرنده های نر خیلی غیرتین اگه جوجه بزرگ شه نره بیرون یا ببری بیرون برشگردونی معمولا احساس خطر میکنن ممکنه به جوجه ها غذا ندن یا حتی بکششون حالا فنچ کمتر مرغ عشق بیشتر اما واسه خودم مرغ عشقمون دو تا جوجه هاشو خودش کشت چون جابه جا شده بودن خیلی حساسن 

تا چشم کار می کند صحنه ایست خالی از تو کاش می دانستی چقدر خوب بازی می کنی نقش نبودنت را
سعی کن زیاد دم پرشون نباشی تا طبیعی بشه اما دیگه کاری به کارشون نداشته باش پرنده های نر خیلی غیرتین ...

خداروشکر رفت غذا داد الان عادی شده براشون 

اره دیگه غلط بکنم کاریشون داشته باشم 

چقدر هستن؟ چون ببین تو مدام ک لونه بذاری پدر مادر مدام تخم می ذارن خوب نیست واسشون  لونه و با ...

سلام فنچ من دوتا جوجه دراوردوبزرگ کرد ی ماهی پرشونم دراومد ی امروز دیدم مردن دلیلش چیه ؟ هر روز تخم مرغم میدادم،بعدش الان باید چیکار کنم تجربه دارین