2777
2789
عنوان

به آدمهای فضول چه جوابی بدیم

212 بازدید | 17 پست

یسریا کلا تو زندگی مردمن زندگی خودشون هزارتا ایراد دارهاااا. مثلا شما اگه کسی بهتون بگه چرا و یا کی بچه دار میشی چه جوابی میدین؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای امروز دلم برای مادر سوخت گریش گرفت گفت یعنی پسر من هیچ وقت بچه دار نمیشه پسرشم بچه میخاد  گفتم این حرفا چیه حتما بچه دار میشه عروسشون سنش خیلی بالاهست و میگه من بچه نمیخام  خب لامصب پس برا چی شوهر کردی خخخ

اووووه من روزي يبار حداقل ازم ميپرسن كي بچه ميخاي بياررررري 

بدم میاد آخه من یکیم میپرسه که اصلا بهش ربط نداره هر سری که منو میبینه یبار میگم الان جوابشو نیدما ولی ننیتونم چیزی بگم

بدم میاد آخه من یکیم میپرسه که اصلا بهش ربط نداره هر سری که منو میبینه یبار میگم الان جوابشو نیدما و ...

حق داري بدت بياد منم بدم مياد ولي مودبانه بعضياشونو ضايع ميكنم مثلا ميگم هر وقت باردار شدم اولين نفر بهت اطلاع ميدم نگران نباش😀

الان از ادبیات فرهیختگان نی نی سایت کمال لذت را خواهیم برد

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
بدم میاد آخه من یکیم میپرسه که اصلا بهش ربط نداره هر سری که منو میبینه یبار میگم الان جوابشو نیدما و ...

به یه لبخند اکتفا کن و از جات پاشو یا کلا بزن رو فاز دیگه 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
حتی شده خودمو پیدا نکردن بپرسن از مامانمو مادرشوهرم میپرسن که چرا بچه دار نمیشن    

اين يه چيز عاديه من مادرشوهرم جرات نداره ب خودم بگه از زبون بقيه ميگه فلاني گفت چرااا عروست بچه نميارررره پس😂😂منم ميگم واي فلاني چقد فضوله همش سرش تو زندگي منه بش بگين دوس نداره بياره😂

اين يه چيز عاديه من مادرشوهرم جرات نداره ب خودم بگه از زبون بقيه ميگه فلاني گفت چرااا عروست بچه نميا ...

والا اونی که از من میپرسه دخترش نامزد کرد امد همه جارو پر کرد که دامادم مهندسه بعد نامزدیشون بهم خورد ما اصلا بروش نیوردیم حالا باید به خانم جواب پس بدیم ک چرا بچه نمیارم