2777
2789
عنوان

صدای سگ

587 بازدید | 58 پست

سلام.من تو‌گیلانم.از صدای برخوررد شیشه ها پنحره ها بهم از خاب بیدار شدم،نتو روشن کردم دیذم زلزله اومده.الان میشنوم که یگای تو‌خیابونددارن زوزه میکشن.دارن سکته میکنمممم.چند وقت پیش ب بابلم کفتن پرنده ها خیلی دارن مبچرخن تو‌ هوا.از علائم زلزله ستا.گفتش نه هیچی نمیشه نترس.خیلی میترسمممم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😑😐نه بابا بگیر بخواب.فصل جفت گیریشونه

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

😑😐نه بابا بگیر بخواب.فصل جفت گیریشونه

لعنتی😂😂😂😂😂😂

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

نه حیوانات مخصوصا سگا قبل حادثه حس میکنن

شکرت خدا 😍شکرت شکرت و بازهم هزاران بار شکرت روز ۲۱/۱۰/۹۸بهترین روز زندگیم بود .چرا چون گفتن سالمی وقراره بیای بغلم دختر ناز مامانی😍😍😚 .خدایا ازت میخوام به همه منتظرا یه بچه سالم بدی تا طمع خوش مادر شدن و مخصوصا دختردار شدن رو بچشن .شکرت هزاران بار که میوه بهشتو بهم دادی 

تو که منو سکته دادی گریم گرفت خدایا خودت بهمون رحم کن ما هم آذربایجان شرقی حس کردیم

لطفا برای رسیدن به آرزوهام صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم......اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم