2777
2789
عنوان

خونریزی با ای یو دی

200 بازدید | 20 پست

سلام دوستان

من چهارسال ای یو دی دارم تا حالا این مشکل نداشتم امروز یکم خونریزی داشتم یعنی جابجا شده؟

امکان بارداری هست؟

از استرس دارم میمیرم من بچه نمیخوام لطفا جواب بدید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روشن بود

برو دکتر ببینه .ولی فک نکنم تکون خورده باشه 

شاید بخاطر فصله .

وقتى به يه مگس بال هاى پروانه رو بدی نه قشنگ ميشه نه ميتونه باهاش پرواز كنه ميدونى دارم از چى حرف ميزنم؟!“اصالت”بال و پر بیخود به کسی دادن اشتباه است..
اخه اولین بار اینطوری شده تا حالا سابقه نداشتم 

والا من ی مدت هر ۱۵ روز ی بار لکه بینی داشتم تا چن روز .رفتم چک کرد گف عفونت داری اونم بخاطر ای یو دیته .

وقتى به يه مگس بال هاى پروانه رو بدی نه قشنگ ميشه نه ميتونه باهاش پرواز كنه ميدونى دارم از چى حرف ميزنم؟!“اصالت”بال و پر بیخود به کسی دادن اشتباه است..
والا من ی مدت هر ۱۵ روز ی بار لکه بینی داشتم تا چن روز .رفتم چک کرد گف عفونت داری اونم بخاطر ای یو د ...

یعنی الان عفونت گرفتم؟ از کارایی ای یو دی که کم نمیکنه درسته؟

یعنی الان عفونت گرفتم؟ از کارایی ای یو دی که کم نمیکنه درسته؟

نمیدونم ک عفونته یا ن .من ترشحاتم قهوه ای رنگ بود گف عفونته .ن کم نمیکنه .