2777
2789
عنوان

چه رنگ مو برا عروس خوبه ؟

178 بازدید | 22 پست

به نظرتون موهامو روز عروسیم رنگ کنم یا همون مشکی بمونه، دلم تغییر میخواد ولی چون تا حالا موهامو رنگ نکردم،خیلی میترسم

واینک اگ نظرتون اینه ک رنگ کنم چه رنگی ؟

رنگ پوستم یه جورایی سفیده،چشامم قهوایی تیره،البته اینم بگم موهام فره،فرم صورتمم یه جورایی بیضیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قهوه ای کن 

خیلی روشن نکن که سن رو بالاتر می‌بره 

یه خورده از مشکی بودن دربیاد ، شینیون هم جلوه بیشتری داره 

اما حسابی آبرسانی و روغن تراپی کن که خشک و وز  نشه 

من قهوه ای کاراملی کردم خیلی خوشگل شده البته من گذاشتم به اختیار ارایشگر،گفتم هر رنگی بهم میاد برام بزار 

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤

ولی رنگی که من کلا دوس دارم یخییه😍😍بنظرم واسه عروسم خوب میشه ولی یهو تگه تو عروسی بخای یزاری چون هیشکی عادت نداره میخوره تو ذوقشون خودتم شاید عادت نداشته باشی بهش 

ARE YOU DUMB?? ...STUPID

تجربه ی کاریم میگه که یا مشکی یا نهایتا قهوه ای تیره ... با شینیون کلاسیک فرحی ... با ارایش شیک کلاسیک و یه اپسیلون براق با رژلب های جوندار .... همیشه موندگار و زیباست و اینجوری عروس شبیه هیچکی تو مجلس نیست چون این مدل موها نشانه ی عروسه و عروس میون همه ی ادمهایی که موهاشون رنگارنگ و لایت با تکنیک های مختلف و شبیه به هم هست تک و خاص دیده میشه

سالها بعد که عکس هات رو ببینی هنوزم زیباست و هنوزم مده و از اینکه داری قیافه ی دخترونه و زیبایی از خودت میبینی خوشحال میشی

در نهایت البته هر جور دلت بخواد ارایشگر انجام میده

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم