2777
2789
عنوان

بارداری و داشتن رابطه

195 بازدید | 11 پست

سلام با عرض پدزش اگه کسی تجربشو داره کمکم کنه لطفا.هفته 9بارداری هستم.و اولین روز که فهمیدم باردارم لکه دیدم در حد یه نخود تو ادرار.بعدش دکترم قرص و شیاف داده.از اول بارداریمم گفته رابطه نداشته باش

🐎🐎🐎

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدش الان هم من هم همسرم خیل واقعا نیاز به رابطه داریم.به نظرتون چکار میشه کرد؟واقعا ضرر داره یا دکتر سختگیره؟چون منو شوهرم خیلی قبلش ازین نظر وابسطه بودیم الان نزدیک 2ماهه بی رابطه خیلی برامون سخته.حتی میترسیم بهم نزدیک شیم

اگه دکترت گفته رابطه نداشته باش خب باید نداشته باشی

به مرور که بچه خوب جاگرفت میتونی داشته باشی

اصولا بعد 3 ماه دیگه خوب جا میگیره

ولی اگه دکترت نگفته تا آخرین روز بارداریت میتونی داشته باشی

خدا آن است که ما میخواهیم    کاش ماهم همان بودیم که خدا میخواست
بعدش الان هم من هم همسرم خیل واقعا نیاز به رابطه داریم.به نظرتون چکار میشه کرد؟واقعا ضرر داره یا دکت ...

به منم گفته نبايد و منم رعايت ميكنم، خوب اين كار بازى با جون بچمه هرجوره ميگذره تا وقتى نى نى بياد

اگه دکترت گفته رابطه نداشته باش خب باید نداشته باشی به مرور که بچه خوب جاگرفت میتونی داشته باشی اص ...

پس امکانش هست اول ماه بعد که گفت بیا.بگه مشکلی نداره.شوهرم خیلی از خودش بی قراری نشون میده دلم براش میسوزه

پس امکانش هست اول ماه بعد که گفت بیا.بگه مشکلی نداره.شوهرم خیلی از خودش بی قراری نشون میده دلم براش ...

اره

اونم محض احتیاط گفته

من ماه 7 رو تموم کردم به دکترم گفتم 2 ماهم مونده موردی نداره نزدیکی؟

گفت با احتیاط نه هیچ موردی نیست

خدا آن است که ما میخواهیم    کاش ماهم همان بودیم که خدا میخواست