2777
2789
عنوان

مامانای درحال پوشک گیری

176 بازدید | 41 پست

سلام وخداقوت به همه ی مامانایی که درحال انجام پروسه ی سنگین پوشک گیری هستن

امروز روزسومیه که پوشک دخترم روبازکردم

هرچقدر دیروز برام سخت وخسته کننده بود امروز برام موفقیت آمیز وخوشحال کننده بود😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک همه میگن زمستون سرده نگیر بچه اذیت میشه

من شنیدم ولی تابهار دیرمیشه

تابستون تلاش کردم نشد

الانم که همه خونه ها گرمه

فقط برای شلوار پوشوندن و درآوردن خودمامان خسته میشه واگه تابستون باشه خب دیگه نیازی به شلوار نیست هرچند همونم خودش یه محافظه که کمتر تو خونه کثیفکاری بشه

خوشبحالتون کاش منم بتونم بچه من۲سال و۲ماهشه...اما پوشکشم باگریه عوض میکنم چ برسه اینکه ببرمش دستشویی ...

اگر پسره همینکارو بکن ..وگرنه میپوکی از فشار عصبی 

اگر پسره همینکارو بکن ..وگرنه میپوکی از فشار عصبی 

دختره....ولی خیلی لجبازه با گریه ودعوا پوشکشوعوض میکنم هرروز.شوهرمم میگه الان هواسرده مریض میشه اینقدم لجباز دائم تودستشویی بایدببریش..منم فعلا منصرف شدم تابعدعید...ولی واقعا زورم میادازهزینه پوشک..همسناشوازپوشک گرفتن اما دخترم همکاری نمیکنه

چشم ها راباید شست....جور دیگر باید دید

ضمنا من ازشورت آموزشی هم استفاده میکنم 

تمام خونه رو هم باروفرشی پوشوندم

وقتایی که جیشش درمیره اول شورت آموزشی محافظه بعدشم که ازون سرریز شه وبه پاهاش وشلوارش برسه خودش زودمیگه جیش کردم منم سریع میبرمش توحموم تا به پاچه هاش نرسیده

دوسال و دوماه الان خیلی خوشحالم چون نیم ساعت پیش گفت پی پی دارم و بردمش گلاب به روتون یک عالمه پی پ ...

منم دقیقا دو سال دو ماه دخترم و گرفتم از پوشک. خیلی راحت شدم. الان دو سال نیمه شده. شبا هنوز گاهی اگه خودمون پا نشیم ببریمش دسشویی، جاشو خیس میکنه. ولی خیلی کمتر شده. خودش اخیرا بیدار می شه می یاد بیدارمون می کنه. 

من شنیدم ولی تابهار دیرمیشه تابستون تلاش کردم نشد الانم که همه خونه ها گرمه فقط برای شلوار پوشوند ...

درسته ک گرمه ولی خب همینکه ببری دستشویی بشوریش بیاری خیلی سخته..شلوارشو ک خیس میکنه بایدپاهاشم بشوری دیگه اینجوری سردیش میشه هرچندتابهار خیلی دیره ولی چاره چیه

چشم ها راباید شست....جور دیگر باید دید