2777
2789
بنظرم خواهرشوهره یا اون پسرش بد خبرو گفته بودن به شوهرش من دیدم بعضیا خیلی موذین هیچ معلوم نیست کارا ...

نخ بابا بیچاره میگفت تو دوران عقدم شوهرش کتکش میزده رو پدرش چاقو کشیده کلا روانیه بعدشم هرکاری کرده باشه زن باردار رو کی کتک میزنه؟!خونه دوستش نرفته بود اون اومده بود پیشش

زندگی شطرنج دنیا و دل است.. قصه ی پر رنج صدها مشکل است.. شاه دل کیش هوسها می شود.. پای اسب آرزوها در گل است.. فیل بخت ما عجب کج می رود.. در سر ما بس خیالی باطل است.. ما نسنجیده پی فرزین او..غافل از این که حریفی قابل است.. بادل صدیق ما او حیله ها..  دارد و از بازیش دل غافل است.. مهره های عمر من نیمش برفت..  مهره های او تمامش کامل است....‌‌
نخ بابا بیچاره میگفت تو دوران عقدم شوهرش کتکش میزده رو پدرش چاقو کشیده کلا روانیه بعدشم هرکاری کرده ...

همین دیگه دوران عقد گفتن دیگه نمیرفتی باهاش طلاق بگیر همون موقعه حماقت با مظلومیت فرق میکنه 

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین دیگه دوران عقد گفتن دیگه نمیرفتی باهاش طلاق بگیر همون موقعه حماقت با مظلومیت فرق میکنه 

شاید..

ما زنها اکثرا چوب حماقتمون رو میخوریم..

زندگی شطرنج دنیا و دل است.. قصه ی پر رنج صدها مشکل است.. شاه دل کیش هوسها می شود.. پای اسب آرزوها در گل است.. فیل بخت ما عجب کج می رود.. در سر ما بس خیالی باطل است.. ما نسنجیده پی فرزین او..غافل از این که حریفی قابل است.. بادل صدیق ما او حیله ها..  دارد و از بازیش دل غافل است.. مهره های عمر من نیمش برفت..  مهره های او تمامش کامل است....‌‌
اصلا با کتک مشکلی نداشت میگفت چیکار کنم سروصورتم معلوم نباشه کتک خوردم 

طفلی یکم بی دستو پا بود...از اینم میترسید ک بعد طلاق با یه بچه کجا بره...

ادم وقتی ازدواج میکنه خیلی سختشه ک بره خونه باباش

زندگی زیباست...
طفلی یکم بی دستو پا بود...از اینم میترسید ک بعد طلاق با یه بچه کجا بره... ادم وقتی ازدواج میکنه خیل ...

والا جونشوگذاشته کف دستش و وایساده پای اون  ..خدا کنه بعدبچه بهتربشه 

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!