زندگی شطرنج دنیا و دل است.. قصه ی پر رنج صدها مشکل است.. شاه دل کیش هوسها می شود.. پای اسب آرزوها در گل است.. فیل بخت ما عجب کج می رود.. در سر ما بس خیالی باطل است.. ما نسنجیده پی فرزین او..غافل از این که حریفی قابل است.. بادل صدیق ما او حیله ها.. دارد و از بازیش دل غافل است.. مهره های عمر من نیمش برفت.. مهره های او تمامش کامل است....
بیچاره به خواهر شوهرش ودوستش زنگ زده بود که شب تنهاست دوستش اومده بودتاساعت دوازده شب که شوهرش اومده بود بعد بخاطر همین شوهرش تاسرحدمرگ کتکش زده بود..
زندگی شطرنج دنیا و دل است.. قصه ی پر رنج صدها مشکل است.. شاه دل کیش هوسها می شود.. پای اسب آرزوها در گل است.. فیل بخت ما عجب کج می رود.. در سر ما بس خیالی باطل است.. ما نسنجیده پی فرزین او..غافل از این که حریفی قابل است.. بادل صدیق ما او حیله ها.. دارد و از بازیش دل غافل است.. مهره های عمر من نیمش برفت.. مهره های او تمامش کامل است....
طفلی بی دست وپا نبود مظلوم بود خب ترس هم داشت آخه میگفت شوهرش رو پدرش چاقوکشیده اگر ایندفعه به پدرش بگه و دعوا بشه یکیشون چاقو بخوره چکارکنه بدبخت..
بارداربود شوهرش شب رفته بود رستوران بیرون شهر.. بیچاره به خواهر شوهرش ودوستش زنگ زده بود که شب تنها ...
بنظرم خواهرشوهره یا اون پسرش بد خبرو گفته بودن به شوهرش من دیدم بعضیا خیلی موذین هیچ معلوم نیست کاراشون اینم ساده بود به اون گفته اونام یه جور گفتن شوهره عصبی شده شاید به نظرم اشتباه کرده به اون گفته بعدشم چرا رفته خونه دوستش
جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!