2777
2789
من خونم جلو حرم امام رضاس حتما واستون دعا میکنم

برای من وخانوادمم دعا میکنی عزیزم ؟؟؟😢

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ان شاءالله به حق این روز عزیز مشکلات تمام مسلمونا حل شه؛مشکل زندگی و کار شما و شوهرتونم حل شه

الهي آمين

ممنونم گلم

الهي كه حاجت روا باشيد

مليكا هستم🥰
قربونت برم عزيزدلم خدا از دهنت بشنوه الهي كه به حق امام زمان همه ي حاجت هاتون برآورده بشه براتون ...

چراشرمنده کردی ممنونم.من خودم الان توبسترم دیروز ای یوای شدم ازخدامیخوام بزودی کارهمسرتون حل بشه الهی هیچ مردی شرمنده زن وبچش نشه.ممنون میشم دعاکنی اگه صلاحه بگیره 

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

حتما عزیزم

ممنون❤❤❤

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

یه روز یهدنفرنیره پیش امام صادق یا پیامبر دقیق نمیدونم میگه چه جوری دعاکنم مستجاب بسه میگه بازبونی که گناه نکردی میگه چه جوری من که دروغ گفتم وغیبت کردم و...

جواب میدن از دیگران بخواه چون تو بازلون اوناهیچوقت گناه نکردی...

درحق همدیگع دعاکنیم

انشاالله هم مشکل اسی هم بقبه دوستان به رودی حل بشه

کتاب خون های گلم‌ کتابزندگی پس ازمرگ رو اگه نخوندین حتما بخونین😍