2777
2789
عنوان

بیمه زنان خانه دار

319 بازدید | 11 پست

کی اطلاعات داره بگید بهم دوس دارم خودمو بیمه کنم ۳۴ سالمه شوهرم ‌و دولت بچه هم دارم   لیسانس هم دارم البته

بايك استكان چاي هم ميشود مست كرد اگر اوني كه بايد باشد باشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیمه عمر بخوای همه بیمه ها دارن...بیمه ایران ،رازی، پاسارگاد، ملت.....هر چقدر ماهانه خواستی میتونی بااون شروع کنی اما اگه باز نشستگی از تامین اجتماعی میخوای بدون دفترچه درمان ماهانه ۱۸۰ تومنه...

بیمه عمر بخوای همه بیمه ها دارن...بیمه ایران ،رازی، پاسارگاد، ملت.....هر چقدر ماهانه خواستی میتونی ب ...

اگه شوهرم بیمه تامین اجتماعی باشه بازم من میتونم خودمو بیمه کنم؟

بايك استكان چاي هم ميشود مست كرد اگر اوني كه بايد باشد باشد
بیمه عمر بخوای همه بیمه ها دارن...بیمه ایران ،رازی، پاسارگاد، ملت.....هر چقدر ماهانه خواستی میتونی ب ...

ببخشید عزی م، بیمه بازنشستگی تامین اجتماعی ک میگید چجوریه؟ چ مدت باید واریز شه، بعدش یعنی دفترچه نداره

اگه شوهرم بیمه تامین اجتماعی باشه بازم من میتونم خودمو بیمه کنم؟

اره میتونی...بخش نامه جدید اومده میتونی از دفترچه بیمه شوهرت استفاده کنی اما برا بازنشتگی خودت از تامین اجتماعی اقدام کنی برو از تامین اجتماعی شهرتون بپرس و بگو فقط بازنشتگی میریزم درمان نمیخوام...قبلنا نمیزاشتن اما الان آزاده....

من بیمه تامین اجتماعی هستم

البته 7 سال هم سابقه کار داشتم ولی به دلیل بچه دار سون فعلا نمیتونم برم سر کار ترجیح دادم بیمه ام رو به صورت آزاد پرداخو کنم که وقفه نیافته برای بازنشستگی

فقط گزینه بازنشستگی و سرانه درمان رو انتخاب کردم مبلغش 230 تومن ماهی هست

اگه میخای به شعبه بیمه محل اقامتت مراجعه کن

ببخشید عزی م، بیمه بازنشستگی تامین اجتماعی ک میگید چجوریه؟ چ مدت باید واریز شه، بعدش یعنی دفترچه ندا ...

دفترچه رو بخواین میتونین بگیرین اما خیلیا شوهراشون دفترچه دارن و از اون استفاده میکنن دیگه نیازی نیس زن و شوهر هردوشون جداگانه دفترچه بیمه بگیرن چون اونطوری هزینش زیاد میشه....خیلی از خانما فقط بازنشتگی میخوان بی دفترچه که اون هم بصرفه تره چون ۱۸۰ تومنه اما اگه بخوای دفترچه بگیری باید ۲۸۰ ماهانه پول بریزی....والله فکر کنم تا ۳۰ سال باید پول ریخت اینشو دقیق نمیدونم از سایت تامین اجتماعی نگاه کنین...